Actueel nieuws bij HSS

Actueel nieuws bij HSS

Bekijk onze Reizen

Reizen naar Zuidoost-Azië en het Corona virus

Reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken

Wij vinden het belangrijk dat u met een goed gevoel op reis gaat en willen dan ook benadrukken dat wanneer u een reis heeft geboekt en deze onverhoopt niet door kan gaan vanwege gewijzigde inreisbeperkingen, wij samen met u zullen kijken naar een passende oplossing.

 

Omdat elk land zijn eigen inreisvoorwaarden hanteert en deze onderhevig zijn aan veranderingen adviseren we u om, voordat u een reis boekt, op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken na te gaan wat de actuele regels zijn om het land van bestemming binnen te komen. 

 

Indonesië verwelkomt weer toeristen zonder vaccinatie-eisen. Sinds 9 juni 2023 kunt u weer vrij reizen naar dit prachtige land, ongeacht of u gevaccineerd bent of niet.

 

Blijf op de hoogte van de veiligheidssituatie

  • Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane. Maak bijvoorbeeld Indonesië favoriet, dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies verandert. Met de app heeft u ook alle contactgegevens van Buitenlandse Zaken en lokale hulpdiensten bij de hand, plus informatie over wat te doen in geval van nood, zoals ziekenhuisopname of verlies van uw paspoort.