Fitnessvakantie

Fitnessvakantie

Combineer ontspanning en vakantie met fitness
Keer fitter dan ooit terug naar huis
Een complete fitnessvakantie op Bali
Bekijk onze vakanties
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Fitness vakantie Bali

Een wellness- of fitness vakantie is niet alleen een geweldige manier om er binnen enkele weken op uw allerbest uit te zien, tegelijkertijd begeeft u zich in een bijzondere omgeving. Train in de prachtige setting van het goden eiland Bali, een adembenemende plek met prachtige witte stranden en de azuurblauwe oceaan. Boek uw ultieme fitness vakantie bij HSS Azië Reizen!

 

Onze gespecialiseerde reizen

Een complete fitness vakantie op Bali

Al onze fitness vakanties bevinden zich op Bali en richten zich op CrossFit, intensieve training, mobiliteit en herstel. Beloon uzelf voor een dag hard trainen door even heerlijk te relaxen op de tropische stranden, ontdek het eiland en bezoek de prachtige tempels, bezienswaardigheden en proef de authentieke Indonesische keuken. Kom tot rust in een 3- of 4 sterren hotel en geniet van de prachtige omgeving.

Ruim aanbod fitness vakanties op Bali

Tijdens een fitness vakantie bent u omringd door mensen met een gelijkgestemde passie. Iedereen heeft een passie voor sport, een gezond lichaam, reizen en genieten. HSS Azië Reizen biedt diverse fitness vakanties, welke allemaal verschillen van locaties en pakketten. Ook is de duur van iedere fitness vakantie naar wens samen te stellen. Zo zit er voor iedereen dé perfecte fitness vakantie tussen.

Variërende fitness vakanties op Bali

HSS Azië Reizen biedt diverse fitness vakanties aan. Alle lessen worden gegeven door ervaren en gecertificeerde crossfitters van Strength to Strength Bali. U krijgt iedere dag een nieuwe ‘workout of the day’, welke bestaan uit gevarieerde functionele bewegingen die in hoge intensiteit worden uitgevoerd. Of u nu een beginner, ervaren of zelfs een leek bent op het gebied van fitness, onze fitness vakanties zijn toegankelijk voor iedereen! Alle trainingen worden aangepast naar uw vermogen. Kom in topvorm en geniet tegelijkertijd van het prachtige Bali, bekijk onze fitness vakanties!