Hotels, kom heerlijk uitrusten in Azië

Hotels, kom heerlijk uitrusten in Azië

Beleef unieke strandvakanties in Zuidoost-Azië
Overnacht in prachtige hotels aan het strand
Geniet van tropische stranden en azuurblauwe zee
Download Brochure
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Hotels Azië

HSS Azië Reizen heeft een ruim aanbod prachtige hotels in Azië op unieke locaties. Maak tijdens uw verre reis naar Azië kennis met Indonesië, Vietnam, Sri Lanka, Thailand of de Malediven. Ontdek kleurrijk Bali vanuit één van de vele prachtige hotels op Bali. En wat te denken van die schitterende eilanden in de Indische Oceaan? Overnacht in de mooiste hotels in Indonesië. Een vakantie op de Malediven is een onvergetelijke belevenis die u niet snel zult vergeten. Een strandvakantie op de Malediven beleeft u op het parkachtig en weelderig groene eiland in een turquoise lagune. Maak kennis met het fascinerende Azië en ga op excursie tijdens uw bijzondere reis en overnacht in de prachtige hotels in Azië die wij speciaal voor u hebben uitgezocht.

Prachtige hotels in Azië

Tijdens uw Azië reizen kunt u overnachten op de meest prachtige locaties gelegen nabij het strand. In het fascinerende Azië vindt u namelijk de mooiste stranden ter wereld die u eens gezien moet hebben. Kom tot rust tijdens onze strandvakanties in de prachtige hotels in Azië. Van de stranden in Thailand tot Indonesië, Sri Lanka en de Malediven. HSS Azië Reizen heeft voor u unieke hotels gevonden voor een relaxte strandvakantie.

 

Hotels in Azië speciaal voor u geselecteerd

De mooiste strandvakanties naar een groot aantal zonnige, verre bestemmingen vindt u bij HSS Azië Reizen. Uw strandvakantie is compleet met overnachtingen op unieke locaties in de mooiste hotels van Azië. HSS Azië Reizen heeft speciaal voor u unieke hotels geselecteerd om optimaal te kunnen ontspannen en tot rust te kunnen komen tijdens uw bijzondere reis naar Azië. U kunt op een unieke manier kennis maken met uw favoriete reisbestemming door actief deel te nemen aan onze excursies. Combineer een strandvakantie met een cruise in Bali of ga op de Gili eilanden snorkelen langs de adembenemende koraalriffen. HSS Azië Reizen maakt uw reis compleet. Wij bieden geheel verzorgde groepsreizen, individuele rondreizen en strandvakanties naar bijzondere bestemmingen in Azië.

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706