Hotels Indonesie

Hotels Indonesie

Verblijf direct aan of nabij de mooiste stranden
Van tropische witte stranden tot bruisende steden
Een ontspannen vakantie in prachtige accommodaties
Download brochure
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Hotels Indonesië

Wakker worden met een fenomenaal uitzicht over de uitgestrekte, tropische stranden van Indonesië? Het kan in een van de vele hotels in Indonesië die wij voor u geselecteerd hebben! Hotels waar u alles binnen handbereik heeft voor een heerlijke, ontspannen strandvakantie. Onze geselecteerde hotels in Indonesië liggen nabij of aan de meest prachtige stranden die deze archipel biedt.

De mooiste strandvakantie beleeft u in Indonesië

Indonesië is maar liefst 17.508 eilanden rijk en heeft een kustlijn van 55.000 km. Geen wonder dat Indonesië barst van de adembenemende bounty stranden. Veel van deze stranden zijn ook nog steeds onontdekt door het massatoerisme. Een van de vele pareltjes is Ujung Gelam Beach, gelegen op het eiland Karmunjawa bij de kust van Java. Dit strand staat ook wel bekend als Sunset Beach. Zoals de naam misschien al suggereert, het is een van de mooiste locaties om de zon onder te zien gaan. Ook Sulawesi herbergt een aantal van de mooiste stranden van Indonesië. Zoals het slaperige plaatsje Tanjung Bira, waar u een relaxte sfeer geniet en verlaten witte zandstranden tegenkomt. Hier kunt u prachtige duiken en snorkelen en op het eiland vindt u zelfs kleine meertjes. Of Tomini Bay, gelegen in het noorden van Sulawesi. Niet alleen een prachtig strand, maar waar de vangst van de dag vers voor uw ogen wordt klaargemaakt in de plaatselijke restaurants! Dat u op Lombok mooie stranden vindt is geen verrassing, maar een van de mooiste stranden is Tanjung Aan. Turquoise water, hagelwit zand en omringd door wuivende palmbomen. Indonesië bestaat uit talloze, ongerepte stranden. Beleef de perfecte strandvakantie!

Hotels Indonesië nabij de mooiste stranden

Speciaal voor u hebben wij allerlei soorten hotels in Indonesië geselecteerd, gelegen op de mooiste locaties. Niet alleen de locaties maar ook het aanbod in hotels in Indonesië is enorm verscheidend. U heeft de keuze uit luxe resorts en villa’s, all-inclusive-hotels of gezellige, romantische homestays. Op de verschillende eilanden Bali, Java, Sulawesi en Sumatra bevinden zich meerdere hotels waar u een prachtige en ontspannen vakantie zult beleven. Of u nu het liefst hele dagen doorbrengt op de tropische stranden, liever de authentieke cultuur ontdekt of juist avontuurlijke activiteiten onderneemt zoals duiken, snorkelen en surfen, Indonesië biedt het allemaal! Reist u liever rond door dit bijzondere land? Bekijk dan eens onze individuele- of groepsreizen!

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706