Hotels Java

Hotels Java

Geniet van zon, zee en rust op het prachtige Java
Meer dan honderd koraaleilanden
Gouden zandstranden en een waar surfers paradijs
Download brochure
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Hotels Java

Een reis naar Java betekent reizen naar een eiland met prachtige cultureel centrum met een avontuurlijk binnenland. Hoewel Java niet bekend staat om de vele stranden, zijn er hier zeker wel een aantal pareltjes te vinden. Zo wordt de baai van de hoofdstad Jakarta gekenmerkt door ruim honderd koraaleilanden met fijne stranden. In Pangandaran, West-Java, vindt u gouden stranden en azuurblauwe zeeën, een waar surfers paradijs. En vanuit het hotel op Java in Kalibaru kunt u naar Sukamade Turtle Beach, waar u de schildpadden kunt spotten die over het eiland lopen om hun eieren te leggen.

Lor In Hotel

Solo
Hotel Lor In is buiten het centrum van Solo gelegen. Het hotel ligt aan de drukke weg van de luchthaven naar Solo. Het hotel wordt omgeven door tuin en rijstvelden.

Ligging

Vanaf het vliegveld van Solo rijdt u in ongeveer 15 minuten naar het hotel. Hotel Lor In ligt niet ver van het centrum van Solo. Vanuit Solo kunt u talloze activiteiten ondernemen. In de omgeving vindt u onder andere het Kraton, de Borobudur tempel, de Prambanam tempel, lokale markten, juweliers, antiekhandelaren en nog veel meer.

Faciliteiten

Er zijn 112 kamers. Allen zijn mooi ingericht en voorzien van airconditioning, televisie, minibar, koffie- en theezet faciliteiten en een badkamer.

Kamers

In het restaurant worden Aziatische en westerse gerechten geserveerd. Er zijn twee bars, een zwembad, kinderbad, spa, fitnessruimte, tennisbaan, internet, winkeltje, wasservice en een lift.