Hotels Java

Hotels Java

Geniet van zon, zee en rust op het prachtige Java
Meer dan honderd koraaleilanden
Gouden zandstranden en een waar surfers paradijs
Download brochure
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Hotels Java

Een reis naar Java betekent reizen naar een eiland met prachtige cultureel centrum met een avontuurlijk binnenland. Hoewel Java niet bekend staat om de vele stranden, zijn er hier zeker wel een aantal pareltjes te vinden. Zo wordt de baai van de hoofdstad Jakarta gekenmerkt door ruim honderd koraaleilanden met fijne stranden. In Pangandaran, West-Java, vindt u gouden stranden en azuurblauwe zeeën, een waar surfers paradijs. En vanuit het hotel op Java in Kalibaru kunt u naar Sukamade Turtle Beach, waar u de schildpadden kunt spotten die over het eiland lopen om hun eieren te leggen.

Nyiur Indah II

Pangandaran
Goed gelegen in Pantai Barat, is het Nyiur Indah Beach Hotel het ideale vertrekpunt voor uw excursies in Pangandaran. Dit hotel ligt in de nabijheid van populaire stadsattracties zoals Lonely Planet Restaurant, Pantai Barat Pangandaran, Visafslag.

Ligging

Dit hotel ligt in de nabijheid van populaire stadsattracties zoals Lonely Planet Restaurant, Pantai Barat Pangandaran, Visafslag.

Faciliteiten

parkeerplaats, rookgedeelte, Wi-Fi in openbare ruimtes, restaurant.

Kamers

Aanvullend beschikken alle gastenkamers over een variëteit aan voorzieningen als televisie, douche, airconditioning, minibar, bureau