Hotels Java

Hotels Java

Geniet van zon, zee en rust op het prachtige Java
Meer dan honderd koraaleilanden
Gouden zandstranden en een waar surfers paradijs
Download brochure
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Hotels Java

Een reis naar Java betekent reizen naar een eiland met prachtige cultureel centrum met een avontuurlijk binnenland. Hoewel Java niet bekend staat om de vele stranden, zijn er hier zeker wel een aantal pareltjes te vinden. Zo wordt de baai van de hoofdstad Jakarta gekenmerkt door ruim honderd koraaleilanden met fijne stranden. In Pangandaran, West-Java, vindt u gouden stranden en azuurblauwe zeeën, een waar surfers paradijs. En vanuit het hotel op Java in Kalibaru kunt u naar Sukamade Turtle Beach, waar u de schildpadden kunt spotten die over het eiland lopen om hun eieren te leggen.

Rosenda

Purwokerto
Rosenda Cottage is gelegen naast een mooie bergbeek op andesit lava storting met een achtergrond van Agathis en natuurlijke regenwouden. Het is fraai gelegen tegen de helling van de vulkanische berg Slamat. De uitzichten vanaf de kamers op de jungle en bergen zijn magnifiek. Dit hotel is uitermate geschikt voor reizigers die in een rustige omgeving willen genieten van de natuur.

Ligging

De Rosenda hotel Midden-Java bevindt zich in een van de meest levendige wijken van de stad, met een overvloed aan winkels, eet-of uitgaansgelegenheden. Het personeel van het hotel zal meer dan blij zijn om u te helpen met het vinden van het juiste restaurant of de meest geschikte bar om uit te gaan.Vervoer is ook beschikbaar als u een ander deel van de stad te bereiken. Stap gewoon in een van de vele taxi's of laat de receptie bellen voor vervoer.

Faciliteiten

Het grote restaurant serveert gerechten uit de Indonesische keuken.

Kamers

Er zijn 99 kamers. Deze zijn netjes ingericht en voorzien van satelliet televisie, telefoon, koelkast met minibar en badkamer met douche en toilet. Vanwege de ligging is er geen airco nodig, 's nachts kan het zelfs koud zijn.