Barungdans - Ubud Tour

Locatie: Bali
In Batubulan bent u getuige van een prachtige dansshow van Barong dansers. De dansen zijn gebaseerd op de Ramayana en Mahabharata legenden, die al eeuwenlang overal in Zuidoost-Azië meegaan. De essentie van het verhaal gaat over de tegenstellingen tussen goed en kwaad en hoe de mensen die twee tegengestelde krachten in evenwicht kunnen houden.

 

Het kunstenaarsdorp Ubud is bekend om zijn houtsnijwerk, schilderingen en eeuwenoude tradities. Om te beginnen wordt er een bezoek gebracht aan het paleis Puri Saren. Ondanks dat het nog steeds bewoond is, is het grootste deel van het paleis meestal wel toegankelijk. Daarna gaat u de kunstmarkt bezoeken waar zowel moderne hedendaagse als de traditionele Indonesische en Balinese kunst te zien en te koop is. Hierna gaat u naar het Neka Museum met zijn prachtige collectie schilderijen, tekeningen en beelden.

 

Deze tour duurt ± 6 uren.

 

Prijs op aanvraag.

 

 

Inclusief:

- Transfer van hotel in Kuta, Seminyak, Kerobokan, Sanur & Nusa Dua v.v.
- Entreegelden
- Lokale Engels sprekende gids
- Flesje water

 

Indien u één of meerdere excursies boekt zonder landarrangement dan zijn we genoodzaakt u administratiekosten ad. € 25,00 in rekening te brengen.