Reistips Bali

Reistips Bali

Bekijk onze Bali Reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Reistips Bali

Het ‘’Godeneiland in de Gordel van Smaragd’’ heeft vele bezienswaardigheden die u ooit eens bezocht moet hebben tijdens een prachtige rondreis op het Indonesische eiland. Bali, één van de mooiste vakantiebestemmingen van Zuidoost-Azië, laat u genieten van een prachtig landschap met ruige vulkanen en uitgestrekte groene rijstvelden. Bali wordt ook wel het eiland van de tempels en de kunst genoemd, dé kenmerkende bezienswaardigheden die Bali rijk is. U kunt naar Bali reizen met een groepsreis Bali, individuele rondreis Bali of kom op Bali genieten van een relaxte strandvakantie.

Reistips Bali voor prachtige bezienswaardigheden

Wanneer u de bezienswaardigheden op Bali bezoekt zult u zeker langs één van de vele tempels gaan die het land rijk is. Bezoek de Tanah Lot, deze tempel is gebouwd op een rotsformatie die tijdens eb te voet bereikbaar is. Bij helder weer is de zonsondergang adembenemend. Een andere prachtige tempel is de Pura Meduwe Karang. De Pura Meduwe Karang tempel ligt in het noorden van Bali. De tempel is gewijd aan de god van de aarde om de vruchtbare grond en gewassen te beschermen. Zelfs de boeren uit de omgeving brengen vaak een bezoek aan de tempel om een offer te brengen voor een vruchtbare oogst. Bezoek Bali, het land van adembenemende bezienswaardigheden.

Must do reistips voor Bali

  • Bezoek de Tanah Lot
  • Reis naar de Pura Meduwa Karang
  • Bekijk een Barong Dans
  • Bezoek de rijstvelden
  • Spot wilde dolfijnen

Reistips Bali, een eiland met rijke tradities

Breng tijdens uw bezoek aan Bali een bezoek aan een Barong dans om kennis te maken met de Balinese tradities. De Balinezen leren de traditionele dansen al vanaf de kindertijd. Ook het bezoeken van een Kecak voorstelling is een onderdompeling in de Balinese cultuur. Reis naar Kuta, Sanur en Lovina: dé bestemmingen die u niet moet missen. Ook het kunstenaarsdorp Ubud is zeker een bezoek waard. Hier kunt u traditionele houtsnijwerken bezichtigen. Bali is rijk aan bezienswaardigheden. Wilt u meer weten over dit prachtige eiland? Bezoek dan de Bali informatiepagina voor alle ins en outs over het adembenemende land.