Groepsreis China

Groepsreis China

Ervaar Fascinerend China
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Groepsreis China

China is een compleet andere wereld en zo’n groot land dat een groepsreis naar China heel comfortabel is. U kunt ook kiezen voor een individuele rondreis China, maar met een groepsreis China maakt u het zichzelf nog net wat makkelijker. Uw groepsreis China gaat onder meer naar een van de zeven wereldwonderen de Chinese Muur. U gaat ook naar de Tempel van de Hemel in Beijing en de bruisende metropool Shanghai. U maakt de groepsreis door China onder begeleiding van uw Chinese Engelstalige gids en Nederlandssprekende reisleider. Met het reizen door China proeft, ruikt, ziet en ervaart u het land op z’n best.

Bekijk ook onze Individuele Indonesië rondreizen

Klik hier!

Groepsreis China voert langs schitterende hoogtepunten

China is een fascinerend land met een gevarieerd aanbod aan cultuur en natuur. Keizerlijke gebouwen en boeddhistische tempels worden afgewisseld met immense rijstterrassen en ruige bergen. Met de groepsreis China krijgt u zoveel mogelijk te zien. HSS Azië Reizen heeft voor u diverse hoogtepunten geselecteerd, zodat u China het beste ervaart. China is groter dan Europa en beschikt ook nog eens over een groot cultureel erfgoed, daarom zijn in de groepsreis China de belangrijkste opgenomen. Denkt u onder meer aan de Verboden Stad, Het Hangende Klooster, het Terracottaleger, de Tuinen in Suzhou, de Yungang-grotten en het authentiek Pingyao. Het zijn schitterende ervaringen die in een groepsreis China niet mogen ontbreken. Tijdens het reizen geniet u van het gevarieerd landschap, van de hoogste bergen ter wereld tot machtige rivieren.

 

Groepsreis China: verzorgd genieten

Uw groepsreis China is geheel verzorgd, bijna alle maaltijden en excursies zijn inbegrepen. Tijdens u groepsreis door China heeft u alle tijd om alle bezienswaardigheden in een rustig tempo te bekijken. U heeft ook momenten in de groepsreis door China waarop u zelf invulling kunt geven aan de dag. U verblijft minimaal twee nachten per plaats. ’s Avonds kunt u heerlijk uitrusten in een van de comfortabele bedden van de hotelaccommodaties die wij voor u regelen. Wij kiezen altijd voor hotellocaties die net even anders zijn, zodat u ook hier fascinerend China meemaakt zoals dat hoort. U leert de bijzondere cultuur van de Chinezen echt van dichtbij kennen en maakt kennis met hun interessante gebruiken en gewoonten.

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706