Reis naar China

Reis naar China

Ontdek fascinerend China en de eeuwenoude cultuur
Maak een avontuurlijke individuele rondreis
Uw droomreis volledig samengesteld naar uw wensen
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Reis naar China

Tijdens uw reis naar China ontdekt u de grote diversiteit van deze prachtige vakantiebestemming. China is een fascinerend land en beschikt over een rijke en indrukwekkende historie. Niet alleen de historie, maar ook de eeuwenoude cultuur, de ongerepte natuur, de unieke bezienswaardigheden en de heerlijke Chinese keuken. Laat u verrassen door dit prachtige land, boek uw reis naar China!

Voor u geselecteerd

Maak een onvergetelijke individuele reis naar China

Reis naar China en laat u verrassen door dit unieke en veelzijdige land. Fietsen over de Chinese muur? Check! Oog in oog staan met de duizenden, levensgrote soldaten en paarden van het Terracottaleger? Zeker! Kennis maken met reuzenpanda’s? Het kan allemaal! China leent zich perfect voor een individuele rondreis, het land is zeer toegankelijk voor toeristen. Een individuele rondreis maakt u alleen of met een select gezelschap, zoals familie of vrienden. Samen met u stellen wij de perfecte reis naar China samen, volledig gebaseerd op uw wensen en voorkeuren! Wij geven advies en ondersteuning en verzorgen uw vliegtickets, het vervoer, de accommodaties, de reisleiding en zelfs de excursies als u dat wilt. Ontdek en ervaar dit prachtige land tijdens een unieke reis naar China!

 

Ontdek en ervaar tijdens uw reis naar China

Laat u tijdens uw reis naar China meevoeren naar unieke bezienswaardigheden, zoals de Chinese muur, de Verboden Stad, het Terracottaleger, de Yungang grotten en het hangende klooster Hunyuan. China is een land van uitersten, Boeddhistische tempels en keizerlijke gebouwen worden afgewisseld met ruige berglandschappen en uitgestrekte rijstvelden. Menig reiziger verbaast zich over dit veelzijdige land. Het is met 1,3 miljard inwoners het grootste land ter wereld qua inwonersaantal, dit uit zich in een prachtige en veelzijdige cultuur waardoor u van de ene verbazing in de andere valt. Meer weten of dit fascinerende land? Bekijk de informatiepagina. Maak een onvergetelijke reis naar China, vraag nu een offerte aan!