Volledig Verzorgde Reizen naar Java

Volledig Verzorgde Reizen naar Java

Geniet van de zonsopkomst bij de Borobudur
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Bezienswaardigheden Java

Java is het moedereiland en het kloppende hart van Indonesië. De mooiste bezienswaardigheden van het land vindt u op dit eiland. Reis naar Java en ontdek dit dynamische eiland, zoals de prachtige landschappen, de bijzondere cultuur en de indrukwekkende bezienswaardigheden. Een reis naar Java zal een onuitwisbare indruk op u achterlaten.

W. Hulsbos
“Wauw, Java was een geweldige ervaring.”
W. Hulsbos Java
Beoordelingen JavaJava 2  Beoordelingen
9,2
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
9,5
Bezienswaardigheden
9,5
Sfeer
9
Service
9

Voor u geselecteerd

Bezienswaardigheden Java laten een verpletterende indruk achter

Ontdek de bezienswaardigheden Java samen met HSS Azië Reizen. Wij bieden compleet verzorgde groepsreizen, individuele rondreizen of een heerlijk ontspannen vakantie in de mooiste hotels die Java te bieden heeft. Java barst van de bijzondere bezienswaardigheden, de Borobudur, het Dieng Plateau en de Bromo vulkaan behoren tot de populairste hoogtepunten. Maar sla ook zeker het Kraton niet over, een prachtig paleiscomplex gelegen in Yogyakarta. Hier vindt u vorstelijke erfstukken, koetsen en antieke wapens. Ook een bezoek aan Kebun Raya, beter bekend als de botanische tuinen van Bogor, laten een verpletterende indruk achter. De tuinen bieden onderdak aan 15.000 verschillende boomsoorten en ontelbare, prachtige planten en bloemen.

 

Ontdek de bezienswaardigheden Java met HSS Azië Reizen

Niet alleen de monumenten, tuinen en paleizen behoren tot de bezienswaardigheden van Java. Ook de chaotische en levendige steden zoals Jakarta, Yogyakarta, Malang, Bandung en de kustplaats Pangandaran zijn unieke hoogtepunten. Ontdek Java en haar bezienswaardigheden tijdens de reizen van HSS Azië Reizen, zoals onze 24-daagse groepsreis ‘Uniek Java-Bali’ of een 7-daagse individuele rondreis op Centraal Java. Het kloppende hart van Indonesië is een onvergetelijke reisbestemming. Met het subtropische klimaat heerst er op Java het gehele jaar door een aangename temperatuur gemiddeld tussen de 22 en 29 graden. Bent u nieuwsgierig naar het prachtige eiland Java met haar bezienswaardigheden? Bekijk dan onze Java Reizen en lees alle informatie en feiten over het eiland op de Java informatiepagina.