Volledig Verzorgde Reizen naar Java

Volledig Verzorgde Reizen naar Java

Geniet van de zonsopkomst bij de Borobudur
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Bezienswaardigheden Java

Java is het moedereiland en het kloppende hart van Indonesië. De mooiste bezienswaardigheden van het land vindt u op dit eiland. Reis naar Java en ontdek dit dynamische eiland, zoals de prachtige landschappen, de bijzondere cultuur en de indrukwekkende bezienswaardigheden. Een reis naar Java zal een onuitwisbare indruk op u achterlaten.

2  Beoordelingen, Java
9,2
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
9,5
Bezienswaardigheden
9,5
Sfeer
9
Service
9
Johan Van Loodam
Reiservaring Java en Bali
14-12-2015 Waarom een Aziatisch land? Deze keus stelde wij ons zelf. Wij gaan voor een andere cultuur, geen Westerse. Zuid-Afrika was ook een mogelijkheid, maar wij hoorde zulke goede berichten van collega's, zodat op Java-Bali de keus viel. Een "rustige" reis van 24 dagen leek ons wel wat met om de drie dagen een verplaatsing. Wij werden uitgeleiden gedaan door medewerkers van Het Schone Streven op Schiphol en vlogen met Malaysia airlines. Heel goed verzorgt aan boord. In Jakarta werden wij opgewacht door onze reisleider Untung. Wat hebben wij een plezier gehad aan deze man. Sympathiek, goed Nederlands sprekend, goede uitleg waar wij ons bevonden, sociaal, hulpvaardig waar dit moest maar ook ongevraagd stond hij voor je klaar, kan goed zingen en is grappig met zijn vertellingen. In alle hotels werden wij leuk ontvangen. Knappe kamers en hele goede bedden. Als je zo'n reis boekt weet je dat je regelmatig rijst eet. 's morgens brood, de lunch en diner is warm. toch wel regelmatig afwisseling met patat of spaghetti erbij. Naast de grote excursies zoals de Burobudur zijn met deze reis vele leuke kleine excursies gepland, welke de grote reisburo's niet doen. Familie bedrijfjes, Zoals Wajang poppen, dakpannen, baksteen, kroepoek, tahoo enz. werden bezocht. Ook de projecten van Het Schone Streven, zoals een schooltje en een weeshuisje zijn bezocht. Wat opvalt, al hebben de mensen het niet zo rijk, ze blijven lachen en vriendelijk. Mede door een enorme leuke groep was deze reis zeer geslaagd. Wij willen graag deze reis bij u aanbevelen en wij hopen dat u dan Untung als reisleider krijgt. Namens Agnes, Wil, Ans en Johan.
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
10
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
9
Service
9
Jozef Van Der Meer
Beoordeling Java, Bali en Lombok rondreis
14-12-2015 Deze reis georganiseerd door her Schone Streven was weer geweldig. De Reisleider Uthung was zo geweldig niks was hem teveel hij deed alles voor je. Heel hartelijke dank hier voor. En de Hotel School op Lombok die wij bezocht hebben was een geweldige ervaring, Allen kinderen Waren zeer blij ons te zien. Dit is een gesteunde project door het Schone Streven wat heel geweldig is. Bedankt Schone Streven voor deze geweldige reis
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
9
Bezienswaardigheden
10
Sfeer
9
Service
9