Avontuurlijk Maleisisch Borneo

Avontuurlijk Maleisisch Borneo

Beleef Singapore en Maleisië
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Groepsreis Maleisië

Ontdek, beleef en geniet van het prachtige land Maleisië tijdens uw groepsreis Maleisië. Onze volledig verzorgde groepsreis Maleisië brengt u naar een land vol natuurschoon. Wij verzorgen uw vliegticket, accommodaties, excursie en een Engels- of Nederlandstalige gids die u alles kan vertellen over het land en de geweldige natuur. Ook zijn bijna alle maaltijden bij de reis inbegrepen. Maak uw keuze uit ons diverse aanbod van groepsreizen, zo zit er ongetwijfeld een reis tussen die aan uw wensen voldoet. Bekijk onze reis ‘avontuurlijke Maleisisch Borneo’. Deze 18-daagse reis brengt u naar Oost Maleisië en Borneo of maak een combinatie reis met Singapore. Een reis naar West Maleisië mag ook zeker niet ontbreken tijdens uw groepsreis Maleisië.

Meer weten over groepsreizen?

Vraag brochure aan

Groepsreis Maleisië: een bijzonder avontuur

Een groepsreis Maleisië brengt u naar een gastvrij en bijzonder vakantie land. Maleisië is een smeltkroes van diverse bevolkingsgroepen en culturen. Maleisië is bij uitstek een fijn land om door te reizen door de goede infrastructuur. U reist gemakkelijk van de aankomststad Kuala Lumpur naar Malakka, de oudste stad van het land. Reis door naar het paradijselijke Langkawi via de Cameron Highlands of naar de regenwouden van Taman Negara National Park tot aan Penang en Borneo, één van de rijkste natuurgebieden ter wereld. Een groepsreis door Maleisië is een onvergetelijke ervaring waarbij u geniet van de gastvrijheid van de bevolking.

Groepsreis Maleisië: een wereld van contrasten

Tijdens uw groepsreis Maleisië zult u overdondert worden door de contrasten in het land. De ene dag sta je in Kuala Lumpur tussen de wolkenkrabbers in een moderne bruisende stad en de andere dag sta je in een rustig dorpje van het lokale eten te genieten. Maleisië geeft de voorkeur aan de Westerse leefstijl maar onderscheid zich door behoud van de eigen cultuur. Bekijk de Maleisië informatie pagina en kom meer te weten over dit prachtig land.

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 25 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706
Deze website maakt gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie