Avontuurlijk Maleisisch Borneo

Avontuurlijk Maleisisch Borneo

Beleef Singapore en Maleisië
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Groepsreis Maleisië

Ontdek, beleef en geniet van het prachtige land Maleisië tijdens uw groepsreis. Onze volledig verzorgde groepsreis door Maleisië brengt u naar een land vol natuurschoon. Wij verzorgen uw vliegticket, accommodaties, excursie en een Engels- of Nederlandstalige gids die u alles kan vertellen over het land en de geweldige natuur. Reis en ontdek het prachtige Maleisië. Onze 18-daagse groepsreis heeft een afwisselend programma vol met natuur, cultuur en strand. Ontdek Maleisië als geen ander en beleef deze unieke ervaring.

Bekijk ook onze Individuele Indonesië rondreizen

Klik hier!

Groepsreis Maleisië: een bijzonder avontuur

Een groepsreis door Maleisië brengt u naar een gastvrij en bijzonder vakantieland. Maleisië is een smeltkroes van diverse bevolkingsgroepen en culturen. Maleisië is bij uitstek een fijn land om door te reizen vanwege de goede infrastructuur. U reist gemakkelijk van de aankomststad Kuala Lumpur naar Malakka, de oudste stad van het land. Reis via een prachtige route door de bergen naar de Cameron Highlands of naar de regenwouden van Taman Negara National Park  een prachtig natuurgebied. Een groepsreis door Maleisië is een onvergetelijke ervaring waarbij u geniet van de gastvrijheid van de bevolking.

Groepsreis Maleisië: een wereld van contrasten

Tijdens uw groepsreis door Maleisië zult u overdonderd worden door de contrasten in het land. De ene dag sta je in Kuala Lumpur tussen de wolkenkrabbers in een moderne bruisende stad en de andere dag sta je in een rustig dorpje van het lokale eten te genieten. Maleisië geeft de voorkeur aan de Westerse leefstijl maar onderscheid zich door behoud van de eigen cultuur. Bekijk de Maleisië informatie pagina en kom meer te weten over dit prachtig land.

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706