Ontdek het veelzijdige Maleisië

Ontdek het veelzijdige Maleisië

Beleef uw droomvakantie
Inclusief vluchten, accommodaties en excursies
Nederlands en/of Engelssprekende reisleiding
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Vakantie Maleisië

Ontdek een hele nieuwe wereld tijdens een vakantie naar Maleisië. Een land dat beschikt over een rijke historie, indrukwekkende cultuur, prachtige eilanden, bounty stranden, ongerepte natuur en imposante steden. Ga op avontuur in Maleisië, en geniet in groepsverband, alleen of met een select gezelschap van een individuele rondreis door dit prachtige land.

Onze gespecialiseerde reizen

Voor u geselecteerd

Een avontuurlijke vakantie naar Maleisië

Ga op vakantie naar Maleisië. Kies bijvoorbeeld voor 12 dagen Maleisië, waar uw vakantie naar Maleisië begint op een tropisch eiland en eindigt in de bruisende stad Kuala Lumpur. Toch meer een natuurliefhebber? Breng dan 16 dagen op Borneo door, met haar ondoordringbare jungle is dit een van de mooiste bestemmingen voor natuurliefhebbers. Bezoek de Orang-Oetan en sta oog in oog met exotische wilde dieren. De cultuurliefhebbers beleven de perfecte vakantie naar Maleisië tijdens 14 dagen Singapore – Maleisië. Bezoek tijdens deze reis bruisende steden, een van de oudste regenwouden ter wereld en sluit de reis af op tropische stranden. 

 

Maleisië is een smeltkroes van allerlei verschillende bevolkingsgroepen, welke ieder weer hun eigen culturen en tradities hebben. Het land leent zich uitstekend voor een individuele rondreis, die u samen met HSS Azië Reizen helemaal naar wens kunt samenstellen. Of ontdek op avontuurlijke wijze dit prachtige land met een van onze groepsreizen. HSS Azië Reizen biedt een divers aanbod van groepsreizen, waardoor er altijd een reis tussen zit die aan uw wensen voldoet. Een vakantie naar Maleisië brengt u langs de mooiste stranden, door de ongerepte jungle en genietend van de meest smakelijke gerechten in imposante steden. Kom oog in oog te staan met wilde neusapen, varanen en makaken en ontdek de rijke cultuur door u te begeven onder de bevolking, hun religies en tradities. Van paradijselijke stranden tot dichtbegroeide regenwouden, van uitgestrekte rijstvelden tot chaotische steden, Maleisië is een veelzijdig land waar u zorgeloos uw droomvakantie kunt beleven.

 

Ontdek Azië tijdens een vakantie naar Maleisië

Maleisië bestaat uit twee delen die worden gescheiden door de Zuid-Chinese zee. West-Maleisië, bekend als Malakka, grenst in het noorden aan Thailand en sluit in het zuiden Singapore in. Borneo beslaat het oostelijke deel van het land. Tijdens uw vakantie naar Maleisië ontdekt u de vele verschillende landschappen, bevolkingsgroepen, culturen en tradities dat het land te bieden heeft. Al reizend door Maleisië ontdekt u het beste van Azië!