Sri Lanka individuele rondreizen

Sri Lanka individuele rondreizen

Uw individuele reis Sri Lanka op maat samengesteld
Bepaal u zelf waar, wanneer en met wie u reist
Ontdek veelzijdig Sri Lanka in alle vrijheid
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Individuele rondreis Sri Lanka

Wilt u Sri Lanka ervaren en ontdekken op uw eigen manier? Kies dan voor onze individuele rondreis Sri Lanka. Maak samen met vrienden of familie een unieke rondreis of ontdek het land alleen. Reis naar ‘De tuin van Boeddha’. Sri Lanka is een vriendelijk land met een hulpzame bevolking die graag voor u klaar staat. Het land is zeer compact, met een totale oppervlakte van Nederland en België samen, waardoor u gemakkelijk kunt reizen en snel van het ene hoogtepunt in het andere stapt. Met een individuele rondreis Sri Lanka bepaalt u zelf waar, wanneer en met wie u reist, wij verzorgen de rest voor u. Vliegtickets, overnachtingen, vervoer (met chauffeur), gidsen en excursies, onze reizen zijn geheel verzorgd. U hoeft niets te doen, behalve genieten. Wilt u toch liever met een groep op avontuur in Sri Lanka? Bekijk dan eens onze groepsreis Sri Lanka.

Meer weten over individuele rondreizen?

Download brochure

Sri Lanka biedt u een veelzijdige reiservaring

Tijdens uw individuele rondreis Sri Lanka zult u vele indrukken opdoen. Ervaar en bekijk de mooiste plekken en bezienswaardigheden op Sri Lanka. U reist naar ‘De parel van de oceaan’ met prachtige flora en fauna. Door het rijke koloniale verleden bezit Sri Lanka een diversiteit aan volken en godsdiensten. Prachtige koningssteden, tempels en pagodes zult u tijdens uw individuele rondreis Sri Lanka bezoeken. Sri Lanka is niet alleen een unieke bevolking en cultuur rijk ook het weelderige groene binnenland, de tropische warmte, de spirituele rust van mediterende monniken en de mooie stranden dragen bij aan een ultieme vakantie op Sri Lanka!

 

Yoga en meditatie in Sri Lanka

Wanneer u tijdens uw individuele rondreis Sri Lanka helemaal tot rust wilt komen en een spirituele ervaring wilt opdoen, dan adviseren wij u een individuele rondreis Sri Lanka te maken die in het teken staat van yoga en meditatie. Kom heerlijk tot rust zowel lichaam als geest. De overnachtingslocaties tijdens uw reis bieden een verscheidenheid aan yoga- en meditatiemomenten. Het reistempo van een individuele rondreis door Sri Lanka is zeer aangenaam, maar met yoga en meditatie kunt u voor uzelf nog meer rustmomenten inbouwen. Welke wensen u ook heeft HSS Azië Reizen zorgt ervoor dat u een rondreis maakt die u niet snel zult vergeten. Welke individuele rondreis door Sri Lanka u ook kiest, de reis brengt u niet alleen naar de prachtigste bezienswaardigheden op Sri Lanka, maar ook naar de meest ultieme bestemmingen. Bekijk nu onze individuele rondreizen in Sri Lanka en kom genieten in het prachtige land.

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 25 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706