Groepsreizen naar de Kleine Sunda Eilanden

Groepsreizen naar de Kleine Sunda Eilanden

Ga lunchen bij een Balinese familie
Geniet van de zonsopgang bij de Gunung Kelimutu
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Bekijk onze groepsreizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Groepsreis Kleine Sunda Eilanden

Wanneer u het fijn vindt om te worden rondgeleid in gezelschap, is een groepsreis naar de Sunda Eilanden iets voor u. Tijdens onze groepsreis over de Sunda Eilanden neemt een Nederlands- of Engelssprekende reisleider u mee naar de meest indrukwekkende plekken van deze bijzondere eilandenreeks. Uw compleet verzorgde groepsreis over de Sunda Eilanden begint op Bali. Vanaf daar vliegt u naar Flores, het eiland dat uitblinkt door de schoonheid van de natuur. Flores wordt nog niet door grote hoeveelheden toeristen bezocht en is daardoor nog bijzonder authentiek. Tijdens uw groepsreis over de Sunda eilanden zijn de meeste maaltijden en excursies inbegrepen. U verblijft tijdens de reis op prachtige locaties met bijzondere uitzichten. Met het reizen over de Sunda Eilanden beleeft u gegarandeerd een prachtig reisavontuur.

Bekijk ook onze Individuele Indonesië rondreizen

Klik hier!

Onze gespecialiseerde reizen

Groepsreis Sunda Eilanden: intrigerend schoonheid

Wanneer u met uw groepsreis over de Sunda Eilanden aankomt op Flores zult u versteld staan van de adembenemende en pure natuur. De vulkaan Gunung Kelimutu is één van de bijzondere hoogtepunten tijdens de reis. Deze vulkaan heeft drie kratermeren die ieder een andere kleur hebben door verschillende mineralen. Turquoise, donkerbruin en zwart. De kleuren van de meren veranderen sterk in de loop der jaren. Op het eiland Sumbawa kunt u genieten van traditionele bergvolken in het Bima-district, ongerepte witte stranden, golfen om te surfen en een diverse cultuur. Dit gaat u tijdens uw groepsreis over de Sunda Eilanden allemaal zien en beleven.

 

Overnachten aan boord en varen langs prachtige eilanden

Tijdens uw groepsreis over de Sunda Eilanden zult u ook versteld staan van de unieke plekken waar u verblijft. Zo maakt u met uw groepsreis over de Sunda Eilanden een fantastische boottocht mét overnachting aan boord. Tijdens deze boottocht bezoekt u het vulkaaneiland Rinca. Rinca is één van de drie hoofdeilanden van het Nationaal Park Komodo. Hier maakt u onder leiding van een ranger een fantastische wandeling om de beschermde komodovaranen in hun natuurlijke omgeving te bekijken. Deze indrukwekkende dieren, zullen u verstelt doen staan één van de vele redenen om een groepsreis over de Sunda eilanden te maken. Deze ervaring wilt u namelijk niet missen. Alle hotelovernachtingen tijdens de reis vinden plaats op een bijzondere bestemming met geweldige uitzichten. Dat maakt uw groepsreis over de Sunda Eilanden extra bijzonder.

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706