Groepsreizen naar Thailand Volledig Verzorgd

Groepsreizen naar Thailand Volledig Verzorgd

Bezoek het Koninklijk Paleis
Maak kennis met traditionele bergstammen
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Bekijk onze groepsreizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Groepsreis Thailand

Het land van 'de Glimlach' met haar overweldigende natuur, witte stranden en sierlijke tempels pakt u helemaal in tijdens een groepsreis Thailand. Thailand is de meest geliefde bestemming in Zuidoost-Azië. En met recht, want er is ontzettend veel te zien. Thailand biedt een fascinerende boeddhistische cultuur, adembenemende witte zandstranden, heerlijk eten en een vriendelijke bevolking. Onze groepsreizen naar Thailand zijn volledig verzorgd. Vliegtickets, vervoer, accommodaties, excursies en de meeste maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen. Het enige wat is hoeft te doen is genieten, de rest wordt voor u verzorgd. Onze groepsreis brengt u langs de mooiste plekjes van het indrukwekkende tropische land. Een Nederlandse- of Engelssprekende reisgids laat u de schoonheid van het land zien en voert u langs stille bergdorpen, drukke steden, tropische stranden en oogstrelende regenwouden. Met een reis naar Thailand proeft, ruikt, ziet en ervaart u het land van de glimlach als geen ander. Een groepsreis naar Thailand is genieten van een adembenemende vakantie!.

Bekijk ook onze Individuele Indonesië rondreizen

Klik hier!

Onze gespecialiseerde reizen

Overnacht op bijzondere plekken tijdens uw groepsreis Thailand

Tijdens uw groepsreis Thailand overnacht u op de meest bijzondere locaties die net even anders zijn dan anders. U komt daarmee op plekken terecht waar u ook echt contact kunt maken met de plaatselijke bevolking. Laat u onderdompelen door de vriendelijke Thai en meng u in de lokale cultuur, eetgewoonten en rituelen. Het boeddhisme is de levensadem van de Thai, die bekend staan om hun tolerante houding tegenover andere culturen. Alles voor de optimale beleving! De groepsreis Thailand is een geheel verzorgde reis waarbij u zich heerlijk kunt ontspannen. Onze reizen zijn inclusief vliegticket, overnachtingen, Engels -en/of Nederlandssprekende reisleider, excursies en de meeste maaltijden. Maak het u zelf gemakkelijk en boek een vakantie naar Thailand!

 

Ontdek en beleef een groepsreis naar Thailand

Ervaar tijdens uw groepsreis Thailand de chaos van Bangkok met een wirwar aan mensen en toeterende tuk tuks. Breng een bezoek aan één van de meest unieke bezienswaardigheden in Thailand, de Wat Pho Tempel. Dit is de grootste en oudste tempel van Bangkok, waar de liggende Boeddha te bewonderen is. Deze vergulde Boeddha is maar liefst 46 meter lang en 15 meter hoog. In het Noorden van Thailand vind u prachtige steden zoals Chiang Rai met haar sprookjesachtige Witte Tempel, de Wat Rong Khun. Reis door Kanchanaburi waar u de brug over de River Kwai kunt bewonderen. In Zuid-Thailand reist u naar Hua Hin, Hua Hin is de oudste badplaats van Thailand en heeft een kilometers lang strand waar altijd wel een plekje voor uw handdoek te vinden is. Onze groepsreis Thailand voert u langs idyllische plekken, nationale parken en de mooie stranden. U reist langs talloze rijstvelden, komt door groene valleien en reist door rustige dorpjes en bruisende steden. Daarmee kunt u met recht zeggen dat u Thailand heeft gezien en ervaren!

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706