Individuele rondreis Thailand

Individuele rondreis Thailand

Beleef een dinercruise op de Chao Praya rivier
Bezoek de oudste tempel van Bangkok de Wat Pho
Geniet van de prachtige stranden Krabi en Phuket
Download Brochure
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

12 dagen Thailand

Tijdens deze reis door Thailand kunt u kennismaken met de diversiteit van dit prachtige land. Thailand heeft een schitterende natuur met bergen rivieren, regenwouden en rijstvelden gelegen in groene valleien. Verder staat Thailand bekend om de vele indrukwekkende tempels en ruïnes en het zuiden om de prachtige stranden waar u heerlijk kunt snorkelen en duiken.

Vraag offerte aan

Algemene informatie 12 dagen Thailand

Thailand telt ca. 62 miljoen inwoners en is ongeveer 22x zo groot als Nederland. De natuur van Noord-Thailand is schitterend; bossen, bergen en rijstvelden gelegen in groene valleien. Hier treft u de bergstammen aan die trouw zijn aan oude gebruiken en gewoonten. Bangkok heeft veel te bieden zoals markten, tempels, parken, musea en natuurlijk een bruisend uitgaansleven. Thailand is een land van karakteristieke bergvolken, prachtige tempels en paradijselijke zandstranden en eilanden. 

Vriendelijkheid, behulpzaamheid en respect domineren dit intrigerende land. De inwoners van Thailand praktiseren het Theravada-boeddhisme en zijn fervente aanhangers van het koningshuis. De Thai staan bekend om hun tolerante houding jegens andere culturen en hun vriendelijkheid jegens toeristen. De hotelaccommodaties zijn schoon en altijd goed verzorgd.

Programma

Dag 1      Bangkok

Na aankomst op het vliegveld van Bangkok wordt u opgevangen door een Engelssprekende gids en/of chauffeur. Er staat airconditioned vervoer voor u klaar die u naar het hotel in Bangkok brengt. ’s Avonds is er een romantische welkomst dinercruise op de Chao Praya rivier.

 

Dag 2      Bangkok

Na het ontbijt maakt u een excursie naar drie diverse tempels. Als eerste bezoekt u de Wat Traimit tempel met de 3 meter hoog massief gouden Boeddhabeeld. Vervolgens brengt u een bezoek aan de Wat Pho Tempel de oudste tempel van Bangkok met daarin de 46 meter lange liggende Boeddha. Als laatste bezoekt u het Grote Koninklijk Paleis met de Wat Phra Keao, een tempel met daarin de Emerald Boeddha. Aansluitend maakt u een Khlong (grachten) tour met een longtailboot. Onderweg maakt u een stop bij een traditionele Thaise poppenkast en passeert u de Wat Arun tempel. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.  Optioneel kunt u ’s avonds met een tuk tuk langs diverse eetstalletjes in diverse wijken.

 

Dag 3      Bangkok – Surat Thani

Vrije dag. In de avond vertrekt u met de nachttrein van Bangkok naar Surat Thani. Optioneel kunt u de volgende tours maken: Een ontdekkingstour maken door China Town. Een bezoek brengen aan Damnoen Suduak drijvende markt. Een excursie naar Kanchanaburi.

 

Dag 4      Surat Thani – Krabi

Bij aankomst op het treinstation van Surat Thani wordt u opgevangen door uw chauffeur, die u naar het hotel in Krabi brengt.

 

Dag 5      Krabi

Vandaag heeft u de dag ter vrije besteding. Optioneel kunt u de volgende tours maken: Halve dag kajakken in en rondom Ao Thalane mangrove bossen,  Halve dag citytour Krabi met aansluitend een boottochtje, Vier eilanden tour per speedboot Bezoek aan het James Bond eiland.

 

Dag 6      Krabi

Vrije dag.

 

Dag 7      Krabi – Phi Phi Island

Vanochtend wordt u naar de haven van Krabi gebracht. Vanaf hier gaat u met een shuttle boot naar het eiland Phi Phi. Bij aankomst op het eiland wordt u opgevangen door een vertegenwoordiger van het hotel. Hij begeleidt u lopend naar het hotel. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

 

Dag 8      Phi Phi Island

Vrije dag.

 

Dag 9      Phi Phi Island – Phuket

In de morgen vertrekt u per shuttle ferry van Phi Phi naar Phuket. In de haven van Phuket wordt u opgevangen door de gids en/of chauffeur. Er staat vervoer voor u klaar die u naar het hotel brengen.

 

Dag 10    Phuket

Vrije dag.

*Optioneel zijn er de volgende excursies beschikbaar: Phuket Eiland Tour, Phuket Herritage wandeling, Phuket Street Eats (ontdekkingstocht langs lokale eetstalletjes en restaurantjes), Een excursie naar de eilanden Phang Nga Bay & Koh Khai Nai per speedboot.

 

Dag 11    Phuket

Vrije dag.

             

Dag 12    Transfer luchthaven Phuket

De reis zit er alweer op. Middels een transfer wordt u naar de luchthaven van Phuket gebracht.

 

 

 

 

 

Daniel Boulud
“De Thaise keuken en de voedsel markten waren fantastisch in Thailand”
Daniel Boulud Zeewolde

Maak kennis met het adembenemendeThailand

Boeken nu
Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706