Reis naar Thailand

Reis naar Thailand

Ontdek historische tempels en de prachtige natuur
Wij stellen uw droomreis naar Thailand samen
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Bekijk onze Thailand Reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Reis naar Thailand

Maak een reis naar Thailand, de populairste reisbestemming in Azië. Reis naar een land met een overweldigende natuur, tropische zandstranden en sierlijke tempels. Boeddhisme is de religie die in Thailand de boventoon voert en die u in alles in het land terug ziet komen. Overal vindt u tempels en komt u de monniken tegen. Een reis naar Thailand is een reis naar een land dat zich kenmerkt door haar veelzijdigheid en vele contrasten. Een rijke cultuur, heerlijke Thaise keuken, chaotische steden, kleurrijke markten: u vindt het allemaal tijdens uw reis naar Thailand. U kunt met HSS Azië Reizen een reis naar Thailand maken met een groepsreis Thailand, individuele rondreis Thailand of een strandvakantie. Afhankelijk van uw wensen en behoeften biedt HSS Azië Reizen de ideale vakantie naar Thailand.

3  Beoordelingen, Thailand
8,7
Algemene indruk
8,3
Gastvrijheid
8,7
Bezienswaardigheden
9,3
Sfeer
9
Service
8,3
K. Kik
Rondreis Thailand 16 februati 2016
23-5-2016 Een groot compliment voor onze reisleider Frits Roos! Een gezellige en vrolijke man, zeer behulpzaam. Gaf op elke vraag een goed en duidelijk antwoord.
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
9
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
9
Service
9
De heer en mevrouw Kik
Droomreis.
21-3-2016 We hebben deze reis met veel plezier gemaakt en heel veel gezien. Het is een geweldig land en wonderlijk om alles op te nemen en te verwerken. Het land is groot en heeft een wonderlijke natuur. Als je het water geeft groeit het het hele jaar door. Je moet het zien om te geloven en te ondervinden. Het was verrukkelijk om alle groenten,fruit ,vlees,vis en kruiden te ontdekken. Kortom een geweldig land om te bezoeken. De prijs is ook heel aantrekkelijk. Voor ons was een bezoek aan de River Kwai en alles wat er bij hoorde een hele goede herinnering aan het verleden van vele Nederlanders. De vliegreis en de rondreis was heel goed verzorgd met een hele goede reisleider. We konden alles vragen en kregen een goed en gedegen antwoord. Zeer geslaagd.
Algemene indruk
8
Gastvrijheid
8
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
9
Service
8
Y. Koning
Beoordeling Thailand
4-1-2016
Algemene indruk
8
Gastvrijheid
9
Bezienswaardigheden
10
Sfeer
9
Service
8