Volledig Verzorgde Reizen naar Vietnam

Volledig Verzorgde Reizen naar Vietnam

Inclusief vluchten, accommodaties en excursies
Ontdek hoogtepunten als Halong Bay en Hoi An
Uitgebreide reizen in aangenaam reistempo
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Bezienswaardigheden Vietnam

Een vakantie naar Vietnam is het maken van een unieke reis naar één van de mooiste Aziatische landen. Vietnam heeft een lengte van maar liefst 1.600 km! Reis per boot, nachttrein of binnenlandse vlucht in dit unieke land en beleef en ervaar de bezienswaardigheden die Vietnam biedt. Bezoek tijdens uw vakantie Vietnam ultieme bestemmingen zoals Sapa, Ha Long, Ha Noi, Hue, Hoi An, Nha Trang, Dalat en Ho Chi Minh City en maak kennis met de vriendelijke bevolking die u graag het land laat zien. De bezienswaardigheden in Vietnam maken uw rondreis compleet. Prachtige tempels, pagodes en Boeddhabeelden zijn nog maar een greep uit de vele bezienswaardigheden die Vietnam biedt. Maak een adembenemende 30-daagse groepsreis door Vietnam, wanneer u maar een beperkt aantal dagen heeft kunt u ook kiezen voor een 14-daagse reis of een combinatie reis met Cambodja.

Joke
“Ik heb een onvergetelijke vakantie gehad in meerdere opzichten.”
Joke Vietnam
Beoordelingen VietnamVietnam 6  Beoordelingen
9,2
Algemene indruk
9,3
Gastvrijheid
9,3
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
9,3
Service
9,2

Voor u geselecteerd

De hoofdstad Ha Noi

Tijdens uw individuele rondreis Vietnam of groepsreis Vietnam moet u zeker een bezoek brengen aan de hoofdstad Ha Noi. Het straatbeeld in Ha Noi wordt bepaald door scooters die kriskras door het verkeer gaan en van deze stad een heerlijke chaos maken waar u snel gewent aan zult raken. Het Ho Chi Minh Mausoleum is één van de unieke bezienswaardigheden in Vietnam. In dit mausoleum ziet u Ho Chi Minh zijn lichaam opgebaard liggen en wandelt u langs de huizen waar Ho Chi Minh heeft gewoond. Breng na het mausoleum een bezoek aan het oorlogsmuseum om dieper in de geschiedenis van het land te duiken. Ook de pagodes, een wandeling door het ‘’old quarter’’ en een bezoek aan het Hoa Kiem Lake met in het midden de prachtige tempel zijn bezienswaardigheden in Vietnam die u zeker niet moet missen.


Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon

Reis tijdens uw vakantie in Vietnam naar de grootste stad van het land, Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon. Ho Chi Minh City is een stad die vele bezienswaardigheden rijk is. Breng een bezoek aan de Cu Chi tunnels waar u het grootste tunnel netwerk van de oorlog zult ervaren. Bij binnenkomst krijgt u eerst een video te zien ter informatie waarna u de boobytraps gaat bekijken en zelfs een stuk onder begeleiding van een gids door de tunnel kunt lopen. De Mekong Delta is een ander hoogtepunt met de unieke floating markets. Met een bootje gaat u de marktkraampjes bij langs alsof het onderdeel van het dagelijkse leven is. S ’avonds heerlijk ontspannen kan in één van de vele barretjes en restaurantjes die de stad rijk is. Vietnam reizen is heerlijk ontspannen en genieten van alle hoogtepunten en bezienswaardigheden die het land biedt. Bekijk nu onze Vietnam reizen en beleef een onvergetelijke vakantie in Vietnam!