Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Saya Deru

Elf jaar oud, door buurkinderen in het vuur gegooid en nu al een verwoest leven. Stichting Kolewa biedt hulp en HSS ondersteund de behandeling van Saya met een donatie van € 2.835,-  

Begroting reis & verblijfkosten / bijdrage in medische kosten en planning betreffende Saya Deru

Het verhaal van Saya Deru kwam bij toeval terecht bij het bestuur van HSS Azië reizen. Het verhaal van Saya Deru greep ons dusdanig aan dat wij direct contact hebben opgenomen met stichting Kolewa en het benodigd bedrag van 2.835 euro, namens alle reizigers van HSS Azië Reizen, aan hun hebben overgemaakt.

 

Lees het verhaal van Saya Deru (let op! de foto's kunnen als schokkend worden ervaren).

Saya woont in Rote, ze is geboren op 13-01-2005. Het gezin Deru heeft drie kinderen, waarvan zij de jongste is. Een jaar geleden werd het Saya in het vuur geduwd door andere kinderen. We houden het op “in het spel” en een “ongeluk”. De ware toedracht komt wellicht later naar boven.

 

De vreselijke brandwonden konden niet op het eiland Rote behandeld worden en ze werd per boot overgebracht naar het regionaal ziekenhuis in Kupang (Timor). Maar ook daar waren de mogelijkheden beperkt en de financiële situatie van de ouders lieten het niet toe naar Bali te vliegen met hun kind.

 

Als u Saya ook wilt steunen door middel van een donatie dan kunt u deze overmaken op:

Bankrekening NL88 INGB 0004589543 t.n.v. Stichting Het Schone Streven te Leeuwarden onder vermelding van Saya Deru. 

Alle donaties voor Saya zullen volledig worden besteedt aan de behandeling en verzorging!