Reis naar Sulawesi

Reis naar Sulawesi

Een onvergetelijke groepsreis naar Sulawesi
Ontdek Sulawesi helemaal individueel
Geniet van de vrijheid tijdens een reis
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Reis naar Sulawesi

Maak een reis naar Sulawesi en ontdek de witte stranden, kleurrijke koraalriffen, imposante berggebieden, tropische regenwouden en een indrukwekkende cultuur. Dit unieke eiland maakt deel uit van de Indonesische archipel en is een geliefde bestemming voor duikers en avontuurlijke reizigers. Reis naar Sulawesi en ontdek dit adembenemende eiland!

Onze gespecialiseerde reizen

Beoordelingen SulawesiSulawesi 1  Beoordeling
8,6
Algemene indruk
8
Gastvrijheid
9
Bezienswaardigheden
10
Sfeer
8
Service
8
U. Feenstra
“Ontzettend genoten van een zeer waardevolle reis.”
U. Feenstra Sulawesi

Voor u geselecteerd

Geniet van de vrijheid tijdens een reis naar Sulawesi

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid tijdens een reis naar Sulawesi. Geen bestemming is onbereikbaar en geen excursie is te gek. De mogelijkheden zijn oneindig! Relax op de verlaten tropische stranden, begeef u door de onbegaanbare jungles, zwem in natuurlijke bronnen en prachtige meren en ontdek de mooiste koraalriffen tijdens het duiken of snorkelen. Ervaar de unieke cultuur van Sulawesi. Bezoek traditionele stammen woonachtig in afgelegen bergdorpen en ontdek de vele rituelen. Meer weten over het bijzondere Sulawesi? Bekijk de Sulawesi informatiepagina! Maak de reis van uw leven, ga mee naar Sulawesi!

 

Maak een onvergetelijke groepsreis of een avontuurlijke individuele reis naar Sulawesi

U droomt van een verre reis naar Azië, maar het eindeloze aanbod, het vinden van de perfecte bestemming en het kiezen voor de juiste bezienswaardigheden is een lastige taak en maakt het maken van uw droomreis bijna onmogelijk. HSS Azië Reizen helpt u hier graag bij en neemt met alle plezier uw stress en onzekerheden uit handen! Kies bijvoorbeeld voor een individuele reis naar Sulawesi, waar u alleen of in select gezelschap dit prachtige eiland ontdekt. Wij stellen uw reis compleet naar uw wensen en voorkeuren samen, waardoor u het eiland in alle vrijheid kunt ontdekken en alleen nog maar hoeft te genieten! Reist u toch liever in een groep naar Sulawesi? Ook dit is mogelijk! Bekijk onze compleet verzorgde groepsreis naar Azië en geniet onbezorgd van de meest unieke bestemmingen en bijzondere landschappen. Wij verzorgen de vliegtickets, accommodaties, vervoer, maaltijden en excursies. Op een rustig en aangenaam tempo zorgen wij ervoor dat u niets mist. Vraag de brochure of offerte aan!