Vakantie Sulawesi

Vakantie Sulawesi

Van hagelwitte stranden tot ongerepte jungles
Volledig verzorgde reizen naar Sulawesi
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Vakantie Sulawesi

Wilt u genieten van een wat rustigere vakantie? Kies dan voor een vakantie op Sulawesi, het voormalige Celebes. Het bijzondere aan Sulawesi is dat het land nog niet overspoeld is met toerisme. De hoge bergen, vruchtbare dalen en meren maken de natuur in dit land adembenemend. Daarnaast heeft Sulawesi, met haar ligging rond de evenaar, een tropisch klimaat. Zo ligt de temperatuur tussen de 23 en 30 graden. Wilt u meer informatie over uw vakantie op Sulawesi? Dan kunt u terecht op onze Sulawesi informatie pagina.

U. Feenstra
“Ontzettend genoten van een zeer waardevolle reis.”
U. Feenstra Sulawesi
Beoordelingen SulawesiSulawesi 1  Beoordeling
8,6
Algemene indruk
8
Gastvrijheid
9
Bezienswaardigheden
10
Sfeer
8
Service
8

Voor u geselecteerd

Vakantie Sulawesi is genieten van adembenemende landschappen

Wat staat u allemaal te wachten tijdens een vakantie naar Sulawesi? Sulawesi heeft een binnenland dat bestaat uit bergen, vulkanen en regenwouden die gevuld zijn met wild leven. Aan de buitenkant een kronkelige kustlijn gekenmerkt door witte zandstranden en prachtige koraalriffen. Reist u tijdens uw vakantie op Sulawesi naar Noord-Sulawesi? Dan is het aan te raden om in Bunaken te gaan duiken of te snorkelen in de prachtige onderwaterwereld. In Bunaken liggen namelijk schitterende koraalriffen die tot de allermooiste ter wereld worden gerekend. Wanneer u tijdens uw vakantie op Sulawesi in Makassar, Zuid-Sulawesi, komt kunt u prima een bezoek brengen aan het centrum van de stad. Hier staat het Fort Rotterdam, dat rond 1600 werd gebouwd. Brengt u uw vakantie op Sulawesi in Centraal-Sulawesi door, breng dan een bezoek aan de vlakke plantages, plateaus en meren langs de kustlijn. Kortom genoeg te zien tijdens uw vakantie op Sulawesi!

Een indrukwekkende vakantie naar Sulawesi

Breng tijdens uw vakantie op Sulawesi zeker een bezoek aan de Torajas in het Zuiden van Sulawesi. De Torajas leven in de bergen, in prachtig versierde paalwoningen en staan bekend om hun unieke begrafenisplechtigheden en gewoonten. HSS Azië Reizen garandeert u met een vakantie in Sulawesi van een prachtige indrukwekkende reis waar u ervaringen en herinneringen creëert die u niet snel zult vergeten. Lees meer over het land Sulawesi op de Sulawesi informatie pagina.