Individuele Rondreizen - HSS Azië Reizen

Individuele Rondreizen - HSS Azië Reizen

Rondreizen op maat
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Overnacht in comfortabele hotels op unieke locatie
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Individuele rondreis Azië

Een individuele rondreis Azië is ideaal wanneer u alleen, met z'n tweeën of samen met familie of vrienden wilt reizen. HSS Azië Reizen is door de jarenlange ervaring specialist in verre reizen naar Azië. Onze individuele rondreis kan speciaal voor u op maat worden samengesteld. HSS Azië Reizen verzorgt uw vliegticket, reserveert de accommodaties, regelt vervoer (met chauffeur), gids, Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding en excursies. U geeft uw wensen en bestemmingen in Azië aan en wij verzorgen de rest, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw bijzondere rondreis naar Azië. Onze individuele rondreizen Azië kennen geen vaste vertrekdatum. U bepaalt zelf waar, wanneer en met wie u reist! Zo stellen wij uw ideale rondreis samen. Wilt u liever in een groep naar Azië reizen? Bekijk dan onze groepsreizen Azië voor de meest bijzondere Azië reizen in groepsverband.

Meer weten over individuele rondreizen?

Download brochure

Onze gespecialiseerde reizen

Boy en Nellie
“Sinds 1996 alleen maar mooie en goed verzorgde reizen naar Indonesië”
Boy en Nellie Bali - Lombok

Advies over hoe u alles te zien krijgt bij uw individuele rondreis Azië

Een individuele rondreis Azië geeft u alle gelegenheid het bijzondere Azië op eigen gelegenheid te ontdekken en te ervaren. Het fijne aan een individuele rondreis naar Azië, is dat u niets hoeft te regelen. U geeft uw voorkeuren en wensen aan en wij regelen uw ideale verre Azië reis met de meeste adembenemende hoogtepunten, bezienswaardigheden en excursies. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden en laten u zien hoe u tijdens uw individuele rondreis door Azië alle bestemmingen en hoogtepunten kunt bewonderen, die u wilt ontdekken en beleven. In een aangenaam reistempo laten wij u kennis maken met het fascinerende Azië. Wilt u verschillende landen combineren? Geef uw voorkeur aan en wij regelen het ideale reisschema. De overnachtingen tijdens uw individuele rondreis door Azië regelen wij natuurlijk ook, altijd in verzorgde hotels en op plekken waar u het gevoel heeft echt een local te zijn. Onze Azië reizen zijn een unieke beleving!

 

Alle vrijheid tijdens uw individuele rondreis Azië

Om de meest bijzondere reis naar Azië samen te stellen, vragen wij u naar uw voorkeuren en wensen. Zo stellen wij de ideale verre reis naar Azië samen. In een aangenaam reistempo laten wij u kennis maken met adembenemend Azië. Zo heeft u de tijd om alle indrukken rustig in uw eigen tempo in u op te nemen. U kunt in ons aanbod kijken welke bestemmingen in Azië u graag zou willen bezoeken. U kunt bijvoorbeeld een individuele rondreis Azië maken door meerdere landen. Reis naar Maleisië en combineer de verre rondreis met een bezoek aan exotisch Borneo. Of bezoek de verschillende eilanden van de Indonesische Archipel. Vietnam, Thailand, China en Sri Lanka zijn ook bijzonder geschikt voor een individuele rondreis Azië. Waar u ook voor kiest: alle bestemmingen, bezienswaardigheden en excursies in Zuidoost-Azië zijn even veelzijdig en inspirerend. Beleef en ervaar een bijzondere reis naar Azië met HSS Azië Reizen!