Hotels Malediven

Hotels Malediven

Download Brochure
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Hotels Malediven

Heerlijk direct gelegen aan het strand, wakker worden en meteen een duik kunnen nemen in de azuur blauwe zee. Wie wil dit nu niet tijdens een strandvakantie? Speciaal voor u heeft HSS Azië Reizen de mooiste hotels in de Malediven geselecteerd. De Malediven liggen midden in de Indische Oceaan en bestaat uit  meer dan duizend koraaleilanden gegroepeerd in 26 ringen met in het midden een prachtig meer. Ieder eiland heeft zo weer haar eigen unieke strand waar u heerlijk tot rust kunt komen. Hoe vaak maakt u mee dat uw hotel grenst aan het strand? Een unieke strandvakantie. Wordt wakker met HSS Azië Reizen in het paradijs dat de hotels op de Malediven biedt. Hop van eiland naar eiland, niets hoeft, niets moet behalve relaxen en genieten. Ontdek de gunstig gelegen hotels op de Malediven met HSS Azië Reizen.

Biyadhoo Island Resort

Gelegen in het hart van Zuid Male Atol, is het Biyadhoo Island Resort een ideale...
Locatie: Biyadhoo Island
Meer informatie

Eriyadhoo Island Resort

Een kwaliteitsaccommodatie voor wie geïnteresseerd is in stranden: het Eriyadhoo Island...
Locatie: Eriyadhoo Island
Meer informatie

Embudu Village

Gunstig gelegen in een gebied dat zich leent voor watersporten, stranden in Maldives...
Locatie: Embudu
Meer informatie

Hotels op de Malediven speciaal voor u

Speciaal voor u heeft HSS Azië Reizen prachtige hotels op de Malediven geselecteerd. Veel koraaleilanden op de Malediven zijn onbewoond en speciaal ingericht voor de toeristen. Waan u in een waar paradijs. Door het heldere azuurblauwe  water is de Malediven een fantasie voor duikers en snorkelaars. Het is ook niet voor niets een van de beste duiklocaties ter wereld. Ontdek onderwater de prachtige koraalwereld en ontmoet de vele tropische vissoorten zoals papegaaivissen, trompetvissen en de koraalvlinders, wanneer u geluk heeft kunt u zelfs een stuk met de prachtige walvishaai mee zwemmen. Geniet op de Malediven van de adembenemende blauwe onderwaterwereld en de prachtige lagunes met een strandvakantie van HSS Azië Reizen.

Kom ontspannen in een van de hotels op de Malediven

Met een heerlijk aangename temperatuur van 28 graden, het gehele jaar door, is het genieten op de Malediven. De oogverblindende blauw oceaan, witte stranden en een heerlijk zeebriesje maakt de Malediven een ware droombestemming waar u uitstekend kunt genieten van een tropische en luxe strandvakantie.  Wilt u liever genieten van een strandvakantie op een andere bestemming of wilt u uw reis combineren? Bekijk dan eens onze hotels Indonesië, hotels Thailand of hotels Sri Lanka. Uw ultieme strandvakantie boekt u bij HSS Azië Reizen.