Bekijk onze reizen

Bekijk onze reizen

Bezoek historische monumenten en tempels
Ervaar de bijzondere flora en fauna
Inclusief vluchten, accommodaties en excursies
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Bezienswaardigheden Bali

Bent u op zoek naar een ontspannende strandvakantie, een unieke individuele rondreis of een volledig verzorgde groepsreis? Kies dan voor Bali, de ultieme reisbestemming in Zuidoost Azië! HSS Azië Reizen brengt u langs de mooiste bezienswaardigheden die Bali rijk is, welke worden gekenmerkt door de vele tempels en de historische monumenten. In het binnenland vindt u ongerepte, vulkanische landschappen die hoog boven het leefgebied uit torenen. Ontdek de bijzondere bezienswaardigheden, kom genieten van een vakantie op Bali!

Onze gespecialiseerde reizen

S. Bruinsma
“Wat een prachtig eiland is Bali, ik kom zeker terug!”
S. Bruinsma Bali
Beoordelingen BaliBali 3  Beoordelingen
9,1
Algemene indruk
8,7
Gastvrijheid
9
Bezienswaardigheden
9,7
Sfeer
9
Service
9,3

Het land van de tempels

Bali telt ruim 10.000 tempels, waardoor het eiland ook wel het land van de tempels wordt genoemd. Een bezoek aan de één van de vele tempels is een bijzondere bezienswaardigheid en mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens uw reis! Op ongeveer een kilometer afstand van de stad Gunung Agung vindt u de meest belangrijke tempel op de Bali, de Pura Besakih. Deze heilige tempel bestaat uit 23 aparte tempels die allemaal met elkaar in verbinding staan. Ook de Pura Tanah Lot tempel mag zeker niet ontbreken tijdens uw reis naar Bali, deze bijzondere tempel trekt bijna drie miljoen bezoekers per jaar. Bezoek de tempel vooral tijdens zonsondergang, de Pura Tanah Lot staat dan in een schitterend perspectief wanneer de zon achter de tempel uit het zicht verdwijnt. Reis naar Bali en laat u verrassen door de unieke cultuur en de prachtige tempels!

Bezienswaardigheden Bali: het culturele centrum van Ubud

Het kunstenaarsdorp Ubud staat bekend als het cultureel centrum van Bali. Vooral de vele musea en tempels behoren tot de bijzondere bezienswaardigheden op Bali. Het Puri Lukisan Museum, ook wel het ‘Paleis van de schilderijen’, is het oudste kunstmuseum op Bali en stelt de unieke stijl van de Balinese kunst ten toon. Ook wel bijzonder: het museum is mede opgericht door een Nederlandse schilder! Het museum wordt omringd door een prachtige Balinese tuin die op zichzelf al een bezoek waard is! U kunt niet alleen voor een culturele uitstap terecht in Ubud, maar breng ook een bezoek aan de Goa Gajah, de olifantengrot. Of bezoek het Ubud Monkey Forest, een Balinese aanbiddingsplek, en ontmoet de slingerende apen die in de jungle leven. Bali bestaat uit tal van prachtige bezienswaardigheden! Uw reis naar Bali kunt u ook combineren met een bezoek aan een van de andere eilanden die Indonesië rijk. Bekijk onze Bali reizen en reis naar prachtig Bali.