Groepsreizen naar Bali Volledig Verzorgd

Groepsreizen naar Bali Volledig Verzorgd

Geniet van paradijselijke stranden
Snorkelen bij de Gili-eilanden
Inclusief vluchten, accommodaties en excursies
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Groepsreis Bali

Met onze groepsreizen naar Bali ontdekt u de indrukwekkende cultuur, intense kleuren, traditionele tempels, felgroene rijstvelden, authentieke dorpjes, vriendelijke bevolking en hagelwitte stranden. Bali is een eiland van pure schoonheid. Onze groepsreizen naar Bali zijn dan ook een van de mooiste en meest veelzijdige vakantiereizen naar Zuidoost-Azië. Met onze Bali reizen proeft, ruikt, ziet en ervaart u het land als geen ander. Beleef een onvergetelijke vakantie op Bali!

Bekijk ook onze Individuele Indonesië rondreizen

Klik hier!

Onze gespecialiseerde reizen

Volledig Verzorgde Groepsreis naar Bali

Onze groepsreizen naar Bali zijn dan ook een van de mooiste en meest veelzijdige vakantiereizen naar Zuidoost-Azië. Het Indonesische eiland wordt niet voor niets het ‘Godeneiland in de Gordel van de Smaragd’ genoemd. Onze Nederlands- en/of Engels sprekende gids leidt u tijdens uw groepsreis Bali op een ontspannen tempo langs de mooiste plekken. Bali is één van de bekendste surfspots ter wereld. Slenter rond op hippiemarktjes en bezoek het Monkey Forest, waar meer dan 150 apen rondlopen. Woon de indrukwekkende spirituele ceremonies bij en naast de prachtige tempelcomplexen treft u overal in het straatbeeld kleine en grote offerplaatsen aan. Ook de traditionele Balinese dansen kunt u niet missen tijdens uw groepsreis naar Bali.

Groepsreis Bali brengt u in contact

Onze groepsreizen naar Bali zijn volledig verzorgt. Dit betekent dat alle vluchten, vervoer, accommodatie, excursies en de meeste maaltijden bij de reis zijn inbegrepen. Daarnaast bieden we ook een aantal optionele excursies aan zodat u het eiland optimaal kunt leren kennen. U kunt dus volop genieten van uw volledig verzorgde groepsreis naar Bali. Tijdens uw reis overnacht u op mooie locaties in comfortabele accommodaties. U ziet en ervaart hoe de mensen op Bali leven. De bewoners zijn bijzonder vriendelijk en laten u graag de cultuur zien. Onze groepsreizen naar Bali hebben een aangenaam reistempo en u beschikt over genoeg vrije tijd om op eigen houtje activiteiten te ondernemen en indrukwekkende bezienswaardigheden te bezoeken. Reis naar Bali en kom volledig tot rust op het adembenemende eiland.

 

Divers aanbod aan groepsreizen

Welke groepsreis Bali u ook kiest, u bent verzekerd van een zeer complete rondreis die u langs alle hoogtepunten voert. Bezoek de tempel Pura Tanah Lot en het kunstenaarsdorp Ubud. Er zijn vaak tempelfeesten welke u, met een beetje geluk, tijdens uw reis kunt bijwonen. Onze groepsreis Bali voert u langs hagelwitte zandstranden, ruige vulkaanlandschappen en uitgestrekte rijstvelden. Geniet optimaal van uw vakantie op Bali. Toch liever alleen of met een select gezelschap een reis naar Bali maken? Wij verzorgen ook individuele reizen! Wilt u vast in de stemming komen? Bekijk dan onze reistips!

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706