Individuele rondreizen naar Bali

Individuele rondreizen naar Bali

Snorkel bij het tropisch Menjangan eiland
Geniet van prachtige tropische stranden
Verblijf aan de rand van de beroemde Borobudur
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Individuele rondreis Bali

Met onze individuele rondreizen naar Bali heeft u alle vrijheid. U bepaalt zelf waar, wanneer en met wie u reist. Geniet van de hagelwitte zandstranden, het ruige vulkaanlandschappen, de prachtige natuur met haar uitgestrekte rijstvelden. Bali is een van de mooiste en veelzijdigste vakantiebestemmingen van Zuidoost-Azië. Laat u verrassen door al het moois dat Bali te bieden heeft en u zult ontdekken dat naar Bali reizen een ervaring is die u nooit had wilt missen!

Meer weten over individuele rondreizen?

Download brochure

Onze gespecialiseerde reizen

Individuele rondreis Bali: uw wensen centraal

Een individuele rondreis naar Bali is de ideale manier om met z’n tweeën, met familie of vrienden dit prachtige eiland te ontdekken. De infrastructuur op het eiland is relatief goed en er zijn vele indrukwekkende bezienswaardigheden op Bali die u zeker niet mag missen. Een individuele rondreis Bali maakt u niet zomaar, een goede voorbereiding is essentieel. Hier helpen wij u graag bij. Wij zorgen onder meer voor uw vliegticket, reserveren alle accommodaties, verzorgen het vervoer met chauffeur, regelen een Nederlands- of Engelssprekende gids en excursies. Onze individuele rondreizen naar Bali worden aan de hand van uw wensen en smaak samengesteld en kent geen vaste vertrekdata. U geeft zelf aan wanneer u weg wilt en hoe lang u op reis wilt. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld, zodat u zorgeloos kunt genieten. U kunt ook met ons mee met een groepsreis Bali. Reis naar Bali en kom tot rust op een fascinerend eiland.

 

Op eigen houtje de schoonheid van Bali ontdekken

Wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze individuele rondreizen naar Bali dan kunt u eerst het uitgebreide aanbod aan reizen bekijken om ideeën op te doen. De keuze is divers en gaat van korte tot langere reisperioden en eventueel in combinatie met andere eilanden van Indonesië. U kunt bijvoorbeeld al in negen dagen de schoonheid van het Indonesische eiland ontdekken. U maakt dan een fantastische individuele rondreis door Bali. Tijdens uw individuele rondreis Bali bezoekt u oude steden, historische koninkrijken, authentieke dorpen, indrukwekkende tempels en nog veel meer. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een langere rondreis, dan is er ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het dorp Batubulan, waar u getuige bent van een traditionele Barong-dansshow. Daarnaast kunt u ook gaan snorkelen in Amed, waar u rondzwemt tussen de prachtige en kleurrijke koraaltuinen. Bekijk onze Bali informatiepagina en onze reistips om alvast helemaal in de stemming te komen. Boek uw vakantie naar Bali!  

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706