Reis naar Bali

Reis naar Bali

Ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Bali
Een variërend reisaanbod voor ieder type reiziger
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Bekijk onze Bali Reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Reis naar Bali

Reis naar Bali en maak een adembenemende reis naar het land van de tempels, hagelwitte zandstranden, ruige vulkaanlandschappen en felgroene rijstterrassen. In de warmte van Bali vindt u heerlijke verkoeling in het smaragdgroene water van de Indische Oceaan. Maak kennis met de lokale bevolking en laat u onderdompelen in de Balinese cultuur met de vele tradities en rituelen. Proef het heerlijke Indonesische eten en reis naar de mooiste bezienswaardigheden van Bali. Of u nu opzoek bent naar een groepsreis Bali, individuele rondreis Bali of een strandvakantie, HSS Azië Reizen heeft voor ieders wensen en behoeften de ideale reis naar Bali. Wilt u uw Bali reis combineren met andere Indonesische eilanden als Java, Sumatra en Sulawesi? Bekijk ons aanbod Bali reizen.

Onze gespecialiseerde reizen

S. Bruinsma
“Wat een prachtig eiland is Bali, ik kom zeker terug!”
S. Bruinsma Bali
Beoordelingen BaliBali 3  Beoordelingen
9,1
Algemene indruk
8,7
Gastvrijheid
9
Bezienswaardigheden
9,7
Sfeer
9
Service
9,3

Voor u geselecteerd

Reis naar Bali met een groepsreis

Met HSS Azië Reizen maakt u een volledig verzorgde reis naar Bali. In onze groepsreizen zijn maaltijden en excursies inbegrepen. Onze Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding leidt u rond en vertelt u alle ins en outs over het fascinerende Bali. Kom tot rust en geniet. Reis met medereizigers door Bali en overnacht op de meest unieke locaties op indrukwekkende plekken. Liever alleen of met een beperkt gezelschap tot rust komen in het prachtige Bali? Met onze individuele rondreis Bali is alles mogelijk. Reis naar Bali en bezoek plekken waar u contact zult maken met de lokale bewoners om de prachtige Balinese cultuur te ontdekken.

 

Reis naar Bali en geniet van vele hoogtepunten

Reis naar Bali, het land van de tempels. Op Bali vindt u een religieus volk dat het hindoeïsme nastreeft. Het eiland wordt gezien als een wereld van goden. Zo heeft de lokale bevolking in ieder huis een offerplaats en vindt u in alle dorpen en steden unieke tempels. Breng een bezoek aan de Basikah tempel in het oosten van Bali. Deze tempel staat op de helling van de Gunung Agung vulkaan waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht. De Purah Tanah Lot tempel torent hoog boven de zee uit met de ligging op een rots. Tijdens laag water kunt u met droge voeten de tempel bereiken. Maak kennis met de traditionele hindoe-cultuur op Bali. Geniet van een vakantie op Bali!