Reizen naar China Volledig Verzorgd

Reizen naar China Volledig Verzorgd

Beklim de Chinese muur
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij de SGR

China reizen

Heeft u weleens gedacht aan een verre rondreis naar China? China Reizen is reizen naar een fascinerend land met een geweldige cultuur met een complexe bewogen geschiedenis dat groter is dan Europa. China is een fantastische reisbestemming, met vele honderden mooie attracties en bezienswaardigheden. HSS Azië Reizen brengt u naar een land met ruim 4000 jaar oude geschiedenis, eeuwenoude cultuur en schitterende natuur en unieke bezienswaardigheden. Keizerlijke gebouwen en boeddhistische tempels worden afgewisseld door immense rijstterrassen en ruige bergen. Het land is afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire bestemmingen onder reizigers. Een land van uitersten, geworteld in eeuwenoude cultuur. Wacht niet langer en bouw je eigen individuele rondreis China. Wilt u meer weten over China? Ga naar China informatie voor alle feiten over dit fascinerende land voor uw vakantie in China!

Onze gespecialiseerde reizen

An en Meindert
“Goed georganiseerd en afwisselende reis door China”
An en Meindert China
Beoordelingen ChinaChina 2  Beoordelingen
8,7
Algemene indruk
8,5
Gastvrijheid
8,5
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
8,5
Service
9

Voor u geselecteerd

Reis naar China, het land van uitersten

Met een reis door China maakt u kennis met een veelzijdig land waar menig reiziger zich over zal verbazen. Alleen al de stad Shanghai heeft meer inwoners dan Nederland rijk is. Klauter over de ruige stukken van de Chinese muur die tot een van de zeven wereldwonderen behoort en breng een bezoek aan het Terracottaleger. Bekijk de duizenden levensgrote soldaten, paarden en strijdwagens. Naar China reizen houdt in dat u vele wonderen van de wereld zult ontdekken en ervaren. Een hoogtepunt in China is 'de Tempel van de Hemel' in het zuiden van Beijing, bezoek de Verboden Stad en reis naar Datong waar de Yungang grottoes zich bevinden, het grootste boeddhistische grottencomplex van China. Het Hangende Klooster in Hunyuan is ook zeker een bezoek waard tijdens uw China Reis. Dit klooster werd in 491 gebouwd en hangt zo’n 50 meter boven de grond. Vaar langs het Kartgebergte en word omringd door rijstvelden, waterbuffels en vissers. Naar China reizen betekent een reis vol uitersten en prachtige, diepe indrukken! Ga naar China informatie voor alle ins en outs over het land.

 

Ontdek de gebruiken en gewoonten tijdens uw China reis

Met meer dan 1,3 miljard inwoners is China het grootste land ter wereld qua inwonersaantal. Maar liefst 94% van de inwoners wordt gevormd door de HAN-Chinezen. Naast de HAN-meerderheid leven er 55 etnische minderheden die het land extra kleur geven. Wat bijzonder is, is dat elke regio zijn eigen taal, schrift, volksmuziek en instrumenten kent. Met onze China reizen leert u de typische Chinese gebruiken en gewoonten kennen. Proef de Chinese keuken die wordt gekenmerkt door een eindeloze variatie. Ga voor traditionele Chinese gerechten om u in de typische Chinese cultuur onder te dompelen, maar ook fastfoodketens en Westerse buffetten zijn in China voldoende aanwezig. Door de rijkheid aan cultureel erfgoed in China valt u van de ene verbazing in de andere. Onze China reizen zitten boordevol hoogtepunten en prachtige bezienswaardigheden die China rijk is. Bekijk onze individuele rondreis China en boek uw vakantie naar fascinerend China!

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 25 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.