Reizen naar China Volledig Verzorgd

Reizen naar China Volledig Verzorgd

Beklim de Chinese muur
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Engelssprekende reisleiding
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

China reizen

China is een prachtig land welke uitermate geschikt is voor het maken van een onvergetelijke, verre rondreis. Reis naar China en ontdek dit fascinerende land met een geweldige cultuur en een complexe bewogen geschiedenis. China is een fantastische reisbestemming, met vele honderden mooie attracties en bezienswaardigheden. HSS Azië Reizen brengt u naar een land met ruim 4000 jaar oude geschiedenis, eeuwenoude cultuur, schitterende natuur en unieke bezienswaardigheden. Boek nu uw onvergetelijke reis naar China!

Onze gespecialiseerde reizen

Voor u geselecteerd

Reis naar China en bezoek het land van uitersten

Keizerlijke gebouwen en boeddhistische tempels worden afgewisseld door immense rijstterrassen en ruige bergen. Het land is afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire bestemmingen onder reizigers. Een land van uitersten, geworteld in eeuwenoude cultuur. Hss Azië Reizen adviseert u graag bij het samenstellen van uw droomreis naar China. Wilt u meer weten over China? Bekijk de China informatiepagina!

 

Tijdens uw reis door China maakt u kennis met dit veelzijdige land waar menig reiziger zich over zal verbazen. Bezoek bijvoorbeeld de chaotische stad Shanghai, welke alleen al meer inwoners heeft dan Nederland rijk is. Wandel over één van de zeven wereldwonderen, de Chinese muur, en sta oog in oog met de levensgrote soldaten, paarden en strijdwagens van het Terracottaleger. Ook de ‘Tempel van de Hemel’ in het zuiden van Beijing, de Verboden Stad, de Yungang grotten in Datong en het Hangende Klooster in Hunyuan zijn zeker ook een bezoek waard tijdens uw reis naar China. Het land beschikt over vele hoogtepunten. Maar niet alleen de bezienswaardigheden zijn een reden om naar dit verrassende land te reizen, ook de natuur en de cultuur zijn zeer indrukwekkend. Vaar langs het Karstgebergte en word omringd door uitgestrekte rijstvelden, waterbuffels en vissers. Naar China reizen betekent een reis vol uitersten en het opdoen van prachtige ervaringen! Bekijk de China informatiepagina voor meer informatie over dit verrassende land.

 

Ontdek de bijzondere cultuur tijdens uw reis naar China

Met meer dan 1,3 miljard inwoners is China het grootste land ter wereld qua inwonersaantal. Maar liefst 94% van de inwoners wordt gevormd door de HAN-Chinezen. Naast de HAN-meerderheid leven er 55 etnische minderheden die het land extra kleur geven. Iedere regio is uniek en bijzonder, aangezien elke regio een eigen cultuur, taal, schrift, volksmuziek en instrumenten kent. Ontdek de uiteenlopende Chinese gebruiken en gewoonten tijdens een reis naar China. Proef de Chinese keuken die wordt gekenmerkt door eindeloze variatie. Ga voor traditionele Chinese gerechten om u in de typische Chinese cultuur onder te dompelen. Geen fan van de Aziatische keuken? Wees gerust, fastfoodketens en Westerse maaltijden zijn in China ook voldoende aanwezig. Door de rijkheid aan cultureel erfgoed valt u van de ene verbazing in de andere. Onze China reizen zitten boordevol hoogtepunten en prachtige bezienswaardigheden die China rijk is. Bekijk onze individuele rondreis China en boek uw vakantie naar fascinerend China!

 

Beoordelingen ChinaChina 2  Beoordelingen
8,7
Algemene indruk
8,5
Gastvrijheid
8,5
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
8,5
Service
9
An en Meindert
“Goed georganiseerd en afwisselende reis door China”
An en Meindert China
Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706