China bezienswaardigheden

China bezienswaardigheden

Reis naar fascinerend China
Bezoek wereldsteden en unieke bezienswaardigheden
Beklim de Chinese muur
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Bezienswaardigheden China

HSS Azië Reizen neemt u mee naar het fascinerende China, een prachtig land waar u niet alleen de bijzondere flora en fauna ontdekt, maar ook de meest indrukwekkende bezienswaardigheden bezoekt. Natuurlijk bezoekt en beklimt u één van de zeven wereldwonderen, de Chinese muur, maar het land wordt gekenmerkt door nog zoveel meer bezienswaardigheden.

Onze gespecialiseerde reizen

Voor u geselecteerd

Bezoek de mooiste bezienswaardigheden van China

Sta oog in oog met de levensgrote soldaten, paarden en strijdwagens van het terracotta leger, waag u in de Verboden Stad, bezoek de Yungang grotten nabij Datong of het authentieke Pingyoa, betreed de Tempel van de Hemel, reis naar Guilin door het indrukwekkende Karstgebergte en beland in de bruisende metropool, Shanghai. Met HSS Azië Reizen bent u verzekerd van een onvergetelijke vakantie naar China. Kies voor een avontuurlijke individuele rondreis of een bijzondere groepsreis en ontdek dit bijzondere land en haar indrukwekkende bezienswaardigheden!

 

Bezienswaardigheden China: wereldsteden en bijzondere landschappen

De rijke cultuur en prachtige natuur maken China, met de fascinerende bezienswaardigheden en wereldsteden, een unieke bestemming voor elk type reiziger. Boeddhistische tempels en keizerlijke gebouwen worden afgewisseld met ruige berglandschappen en uitgestrekte rijstterrassen. De stad Xián was ooit de hoofdstad van China en bergt het wereldberoemde Terracotta leger. Een bezoek aan deze opgraving mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens uw reis naar China! Reis ook af naar de stad Guilin, waar u het Karstgeberte vindt. Dit enorme gebied is een adembenemende omgeving en bestaat uit kalksteen van ongeveer 360 miljoen jaar oud. Dit sprookjesachtige landschap bezorgt u een unieke en onvergetelijke ervaring!

 

Bezoek de bezienswaardigheden van China tijdens een volledig verzorgde rondreis

HSS Azië Reizen biedt volledig verzorgde rondreizen door China waarbij u aan alle bezienswaardigheden in China een bezoek kunt brengen. Onze rondreizen zijn inclusief vliegtickets, excursies, overnachtingen, vervoer en de meeste maaltijden. Om uw reis compleet te maken leidt een Nederlands-of Engelssprekende reisleider u rond. Met een reis door China proeft, ruikt, ziet en ervaart u het land op z’n best. Reis naar fascinerend China voor een prachtige vakantie!