China individuele rondreizen

China individuele rondreizen

Ontdek de schitterende cultuur en natuur van China
Uw droomreis naar China op maat samengesteld
Engelssprekende reisleiding
Ontdek Veelzijdig China
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Individuele rondreis China

Een individuele rondreis China is perfect wanneer u graag alleen reist of met een beperkt gezelschap, zoals familie en vrienden. Tijdens een individuele rondreis door China heeft u alle vrijheid: u bepaalt zelf waar, wanneer en met wie u reist. HSS Azië Reizen adviseert u graag en helpt u bij het uitzoeken van de hoogtepunten die absoluut niet mogen ontbreken tijdens uw rondreis door China. Bezoek veelzijdig China, vraag de brochure of offerte aan!

Meer weten over individuele rondreizen?

Download brochure

Wij verzorgen uw individuele rondreis naar China

Kiezen welke bezienswaardigheden, steden en dorpen u wilt bezoeken kan erg lastig zijn, aangezien China een enorm groot en veelzijdig land is. Wij stellen uw perfecte reisschema samen aan de hand van uw wensen en voorkeuren. We verzorgen de vliegtickets, uw vervoer, de accommodaties en de excursies als u dat wilt. Behoefte aan ervaren Engelssprekende reisleiding? Ook dat kunnen wij voor u regelen! Hoe u ook door China wilt reizen, wij regelen het voor u. Maak op een ontspannen manier kennis met de veelzijdigheid van het fascinerende land China. Ontdek en ervaar, maak herinneringen die u nog voor lange tijd bij zullen blijven en waar nog lang over wordt nagepraat.

 

Ontdek veelzijdig China tijdens een individuele rondreis

Ontdek het veelzijdige China met een individuele rondreis waarin u bepaalt waar, wanneer en met wie u reist. HSS Azië Reizen adviseert u graag bij het maken van uw keuze voor een individuele rondreis China. Kies onze 20-daagse rondreis en wandel over de Chinese muur, bezoek het Hangende Klooster in Hunyuan, ontmoet in Xi`an het Terracotta Leger, maak in Chengdu kennis met de reuzenpanda’s, reis naar de Verboden stad en dwaal rond door de paleizen, paviljoenen en tuinen. Met de nachttrein reist u naar Pingyao waar u zich waant in vervlogen tijden. De chaotische metropool Shanghai mag ook zeker niet ontbreken. Wilt u een kortere individuele rondreis door China maken? Vertel ons de hoogtepunten en bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken en wij bouwen uw unieke individuele rondreis China.

 

Alle vrijheid tijdens uw individuele rondreis door China

HSS Azië Reizen stelt uw individuele rondreis naar China samen aan de hand van uw wensen en voorkeuren. Er is geen vaste vertrekdatum, u geeft zelf bij ons aan wanneer u naar het fascinerende China af wil reizen. Wij zorgen voor uw vliegticket, reserveren  accommodaties, zorgen voor vervoer met chauffeur, excursies en regelen Engelssprekende reisleiding. Alles is mogelijk, HSS Azië Reizen zorgt dat al uw wensen worden vervuld en geregeld. Een individuele rondreis China laat u genieten van de pure schoonheid van China.

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706