Vakantie naar China

Vakantie naar China

Beklim de Chinese muur
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Vakantie China

Ga op vakantie naar China en geniet gegarandeerd van een indrukwekkende, verrassende reis. Laat u onderdompelen in de lokale, bijzondere cultuur en bezoek de vele bezienswaardigheden die het land rijk is. Ga op vakantie naar China en maak de reis van uw leven!

 

2  Beoordelingen, China
8,7
Algemene indruk
8,5
Gastvrijheid
8,5
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
8,5
Service
9
Marlies Van Wely
Reiservaring China
14-12-2015 Bericht: Wij zijn 30 september terug gekomen uit China. Het is een hele mooie reis met vele bezienswaardigheden. Geweldige voorstellingen bezocht, ook een die door Benno (onze gids) zelf is geregeld. De hotels zijn prima, van luxe tot eenvoudig, maar daarom niet minder leuk. Als het goed is, is hotel Lilly eruit gehaald. Deze was zeer slecht. We hebben prima weer gehad, 1 hele dag regen, maar voor de rest een prettige temperatuur. Zowel de reisleider als de gidsen, hadden alles goed geregeld. Alleen de tempels en boeddah's mag voor ons iets minder. Voor ons niet een land om terug te gaan, maar zullen hem zeker aanprijzen voor wie nog niet is geweest. Gr. Theo en Marlies
Algemene indruk
8
Gastvrijheid
8
Bezienswaardigheden
8
Sfeer
8
Service
9
Jeanne Van Vessem
Ervaringen reis China
14-12-2015 Ook wij zijn 30 Sept (2012) terug gekomen van de reis uit China.Het was een geweldige reis, goed verzorgd en een geweldige joviale Gids (BENNO) We hebben heel veel gezien en ook veel geleerd van de leefwijze van de Chinees. De hotels waren (op 1 na) geweldig luxe met alles erop en eraan. ook de Chinese gidse waren goed,en hebben ons ook dingen laten zien die niet bij de reis waren bij geschreven, Het was gewoon geweldig. Benno heeft ook een fantastische afscheidsdiner georganiseerd, zodat wij de laatste avond heel lekker gegeten hebben. Ik zou iedereen deze reis aan willen prijzen, je moet China zeker eenmaal gezien hebben. Het is echt de moeite waard iedereen van de reis 8 tot 30 sept de groeten van Jeanne en Rietje.
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
9
Bezienswaardigheden
10
Sfeer
9
Service
9