Vakantie naar China

Vakantie naar China

Beklim de Chinese muur
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Vakantie China

Ga op vakantie naar China en geniet gegarandeerd van een indrukwekkende, verrassende reis. Laat u onderdompelen in de lokale, bijzondere cultuur en bezoek de vele bezienswaardigheden die het land rijk is. Ga op vakantie naar China en maak de reis van uw leven!

 

Onze gespecialiseerde reizen

An en Meindert
“Goed georganiseerd en afwisselende reis door China”
An en Meindert China
Beoordelingen ChinaChina 2  Beoordelingen
8,7
Algemene indruk
8,5
Gastvrijheid
8,5
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
8,5
Service
9

Vakantie in China: bijzondere landschappen en bezienswaardigheden

Het Chinese landschap wordt gekenmerkt door de Chinees muur, religieuze tempels, bergen die verdwijnen in de mist, idyllische dorpjes en vele boeddhistische beelden. Tijdens uw vakantie in China bezoekt u de grootste stad van het land, Shanghai, en neemt HSS Azië Reizen u mee naar de indrukwekkende Chinese muur en het bijzondere terracottaleger. Boek nu uw groepsreis China of individuele rondreis China en bezoek één van de zeven wereldwonderen, ervaar de bijzondere cultuur en geniet van de prachtige natuur.

 

Vakantie in China: ontdek de Chinese muur

De Chinese muur behoort tot één van de zeven wereldwonderen en is een populaire bezienswaardigheid in China. Met een totale lengte van meer dan 20.000 kilometer kronkelt de Chinese muur door het bergachtige landschap en de uitgestrekte, groene valleien. De muur was oorspronkelijk bedoeld als verdediging om het Chinese keizerrijk te beschermen tegen indringers. Tijdens uw vakantie naar China mag u dit wereldwonder dan ook zeker niet mislopen. Reis naar fascinerend China, beklim de Chinese muur en beleef een onvergetelijk vakantie!

 

Vakantie in China: breng een bezoek aan de Verboden Stad

Een bezoek aan de Verboden Stad is één van de meest indrukwekkende bestemmingen in China en mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie naar China. De Verboden Stad is het grootste paleizen complex ter wereld en ligt midden in Beijing. De stad is omringd door hoge muren en toegangspoorten. De goudkleurige daken van het enorme paleis verraden dat hier eeuwenland keizers met de scepter zwaaiden en er geen plek was voor het ‘gewone volk’.  De Verboden Stad is één van de vele bijzondere bezienswaardigheden die China rijk is. Wilt u meer weten over China? Bekijk dan onze China informatiepagina en ontdek alles over dit prachtige land.