Groepsreizen naar Indonesië Volledig Verzorgd

Groepsreizen naar Indonesië Volledig Verzorgd

Bezoek het mysterieuze Dieng plateau
Spot de Orang Oetan in zijn natuurlijke omgeving
Inclusief vluchten, accommodaties en excursies
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Groepsreis Indonesië

Maak een unieke groepsreis naar Indonesië. U reist in het gezelschap van een kleine groep en laat u inspireren door de lokale gewoonten en cultuur. Tijdens een groepsreis naar Indonesië bezoekt u traditionele tempels, authentieke dorpen, prachtige tropische stranden en bijzondere bezienswaardigheden. De meeste excursies en entreegelden zijn inbegrepen net als sommige maaltijden. De Nederlandssprekende reisleiding zorgt ervoor dat alles voor u geregeld wordt. Met onze groepsrondreizen Indonesië ontdekt u de mooiste plekjes van dit prachtige land. Maak kennis met de lokale bevolking en laat u onder dompelen in de verschillende culturen en gebruiken. Onze groepsreizen hebben een aangenaam reistempo waardoor u optimaal kunt genieten van alles wat u onderweg meemaakt. We bieden groepsreizen aan naar de eilanden Bali, Java en Sumatra.

Heeft u liever iets meer vrijheid tijdens uw rondreis? Laat u dan inspireren door onze individuele rondreizen of strandvakanties. Voor ieders wens bieden wij de ideale rondreis door Azië!

Bekijk ook onze Individuele Indonesië rondreizen

Klik hier!

Onze gespecialiseerde reizen

Een volledig verzorgde groepsreis naar Indonesië

Bali is één van de bekendste eilanden van de Indonesische Archipel en is een waar paradijs. Maar ook de prachtige eilanden Java, Sumatra, Sulawesi en de Sunda Eilanden zijn stuk voor stuk uniek en zeker de moeite waard om te bezoeken. Tijdens een volledig verzorgde groepsreis weet u zeker dat u niets van dit bijzondere land misloopt! U kiest de reis en wij regelen de rest. Van vliegtickets tot accommodatie, vervoer en excursies, alles wordt voor u geregeld. Zo kunt u tijdens uw groepsreis optimaal genieten, u hoeft zelf niets meer te regelen en u komt niet voor onvoorziene kosten te staan. Tijdens onze groepsreizen bezoekt u de mooiste bestemmingen en bezienswaardigheden. Onze deskundige en enthousiaste Nederlandssprekende reisleider is afkomstig uit het land en vertelt u er graag alles over. U reist door Indonesië per bus/trein/boot en ervaart het land in een ongedwongen en aangenaam tempo. Leer de archipel Indonesië kennen en boek een groepsreis naar Indonesië! 

 

Ontdek de verborgen schoonheid tijdens een groepsreis Indonesië

Onze groepsreis door Indonesië combineert meerdere eilanden van de omvangrijke archipel. Tijdens een 24-daagse rondreis bezoekt u zowel Java als Bali. Combineert u liever meer of andere eilanden? Dan is een 26-daagse rondreis door Sumatra, Java en Bali een optie. Ook een 16-daagse reis door Bali in combinatie met één van de Gili-eilanden (bij Lombok) en Nusa Lembongan is als groepsreis te boeken. Welke keuze u ook maakt, de verborgen schoonheid van Indonesië zal een onvergetelijke indruk op u maken.

 

Bezoek prachtige bestemmingen en bezienswaardigheden tijdens een groepsreis Indonesië

Indonesië beschikt over talloze, unieke bezienswaardigheden. Bezoek op Java, het hoofdeiland van Indonesië, de Bromo vulkaan en het Boeddhistisch heiligdom de Borobudur. Java is het bruisende hart van Indonesië en heeft 124 miljoen inwoners. De hoofdstad is Jakarta, deze indrukwekkende metropool wordt ook wel ‘de stad die nooit slaapt’ genoemd. En zelfs in deze bruisende stad vindt u nog uitgestrekte rijstvelden. Op Bali vindt nog échte, ongerepte natuur. Het eiland behoort tot het eerste eiland van de Sunda Eilanden en bestaat uit een bijzondere flora en fauna. Liever op avontuur door tropische regenwouden en oog in oog staan met orang-oetans? Bezoek dan ook Sumatra tijdens uw groepsreis naar Indonesië!

 

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706