Vakantie naar Indonesië

Vakantie naar Indonesië

Ontdek hoogtepunten op Java, Bali en Sulawesi
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Vakantie Indonesië

Op vakantie naar Indonesië, wie droomt daar nu niet van? De Indonesische archipel bestaat uit ruim 17.500 eilanden met een lengte van ruim 5000 km. Niet eens de helft ervan heeft een naam en slechts 3.000 zijn bewoond. De eilanden Java, Bali, Sulawesi, Sumatra en de Kleine Sunda Eilanden bieden ongekende mogelijkheden voor prachtige rondreizen. Tijdens uw vakantie Indonesië waant u zich door ongerepte jungles, bovenop indrukwekkende vulkanen, genietend op hagelwitte stranden en stuit u op adembenemende groene rijstvelden.

Onze gespecialiseerde reizen

L.A.C. de Goey
“Wij gaan zeker in de toekomst weer met HSS op vakantie”
L.A.C. de Goey Java
Beoordelingen IndonesiëIndonesië 17  Beoordelingen
8,7
Algemene indruk
8,5
Gastvrijheid
8,8
Bezienswaardigheden
8,6
Sfeer
8,6
Service
8,9

Voor u geselecteerd

Vakantie naar Indonesië, een veelzijdige reis

Indonesië wordt niet alleen gekenmerkt door haar prachtige natuur, ook de heerlijk geurende en smakelijke gerechten en de vriendelijke bevolking dragen bij aan de cultuur van dit bijzondere land. Er is ontzettend veel te zien en te ontdekken tijdens uw vakantie naar Indonesië. Reis volledig verzorgd met onze all-inclusive groepsreizen naar Indonesië. Wij ontnemen al uw zorgen: vluchten, accommodatie, excursies en maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen is genieten! Toch liever alleen of met een select gezelschap op vakantie naar Indonesië? Bekijk dan onze individuele reizen. Een vakantie naar Indonesië is een ervaring die u zeker niet mag missen!

 

Tijdens uw vakantie Indonesië komt u langs vele culturele hoogtepunten, bezienswaardigheden en reist u door prachtige natuur. Indonesië is een adembenemend land met een rijke flora en fauna. Kom oog in oog te staan met dieren als de orang-oetan en komodovaranen, zelfs tijgers komen nog in Indonesië voor. Wat uw keuze ook wordt, als u op vakantie naar Indonesië gaat, belandt u in een bijzondere wereld. Maak een fietstocht op Bali, ga snorkelen bij de Menjangan eilanden, ontdek het leefgebied van de Toraja, drink thee bij een lokale familie op Sulawesi, bezoek de vele plantages en spot dolfijnen in Lovina. HSS Azië Reizen biedt voor iedere reiziger de juiste reis. U zult ervaren dat elke eilandbevolking zijn eigen cultuur en gebruiken kent. En juist dat maakt het reizen door Indonesië extra aantrekkelijk!

 

Vakantie Indonesië: ervaar de échte Aziatische cultuur!

Tijdens een vakantie naar Indonesië maakt u kennis met de spirituele en religieuze cultuur. Breng een bezoek aan de boeddhistische tempel Borobodur. Deze reusachtige tempel beslaat een oppervlakte van ruim 60.000 km² en is daarmee een van de grootste monumenten ter wereld. De top staat maar liefst 40 meter boven de grond. Doe uw schoenen uit en trek de sarong aan en bezichtig dit prachtige tempelcomplex. Ook in het plaatsje Ubud, het culturele hart van Bali, vindt u prachtige tempels. Bezoek de Gunung Kawi, waar prachtige beelden wel tot 7 meter hoog reiken. Of bezoek de watertempel Pura Tirta Empul, waar het water als heilig wordt beschouwd vanwege de magische, helende krachten die het zou bevatten. Een bijzondere bezienswaardigheid waar de Balinezen baden en hun reinigingsrituelen uitvoeren. Ga met HSS Azië Reizen op vakantie naar Indonesië, boek uw eigen unieke rondreis naar Indonesië!

 

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706