Vakantie naar Indonesië

Vakantie naar Indonesië

Ontdek hoogtepunten op Java, Bali en Sulawesi
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Vakantie Indonesië

Op vakantie naar Indonesië, wie droomt daar nu niet van? De Indonesische archipel bestaat uit ruim 17.500 eilanden met een lengte van ruim 5000 km. Niet eens de helft ervan heeft een naam en slechts 3.000 zijn bewoond. De eilanden Java, Bali, Sulawesi, Sumatra en de Kleine Sunda Eilanden bieden ongekende mogelijkheden voor prachtige rondreizen. Tijdens uw vakantie Indonesië waant u zich door ongerepte jungles, bovenop indrukwekkende vulkanen, genietend op hagelwitte stranden en stuit u op adembenemende groene rijstvelden.

15  Beoordelingen, Indonesië
8,6
Algemene indruk
8,5
Gastvrijheid
8,7
Bezienswaardigheden
8,5
Sfeer
8,5
Service
8,8
John en Anja Hildenbrant
Bali, Sulawesi 2018
22-3-2018 👍👍👍
Algemene indruk
10
Gastvrijheid
9
Bezienswaardigheden
10
Sfeer
9
Service
9
familie van der Harst
Geweldige reis ! We kunnen deze reis iedereen aanraden.
22-3-2018 Dit was onze vierde HSS reis en hij overtrof alles!
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
9
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
9
Service
9
Sietze Bouma
Beoordeling Sietze Bouma Bali
12-5-2017 Zeer ontspannen en alles goed voor elkaar. Taxi's waren altijd op tijd en de hotels waren goed uitgezocht!
Algemene indruk
8
Gastvrijheid
8
Bezienswaardigheden
8
Sfeer
8
Service
9
Cees en Marian Verzijde
Sumatra
15-12-2016 We hebben een heerlijke vakantie gehad op Sumatra, prima chauffeur, die ook heel veel wist te vertellen over het eiland. Hele positieve ervaringen bij de excursies.
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
9
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
9
Service
9
Mevrouw G. van Duin
Een hele goede ervaring
1-11-2016 It was een hele leuke vacantie,alles was goed georganeseerd,the hotels waren heel goed,het eten was ook goed en de gids was gezellig.de shauffeur heeft ons veilig op de plaatsen van bestemming gebracht.
Algemene indruk
7
Gastvrijheid
8
Bezienswaardigheden
7
Sfeer
8
Service
7
Gaby en John
Honeymoon
6-9-2016 Voor de 2e keer reis ik met HSS naar Azië. Het is van het begin tot het eind weer keurig geregeld. Dankzij een medewerker van HSS hebben wij kunnen trouwen op Bali. Het lag nog niet eens in de planning maar wel altijd mijn droom geweest om op Bali te trouwen. Door hun enthousiasme werd ik aangestoken. En wat hebben zij dat goed geregeld, alles maar dan ook alles was perfect geregeld. Het was een sprookje en ook nog goed betaalbaar. De rest van de vakantie verliep ook top en ook weer hele mooie ervaringen opgedaan. Wij zijn het HSS heel erg dankbaar voor het fijne contact en dat onze dromen merr dan verwezenlijkt zijn
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
10
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
9
Service
9
Fam. A.J. Eppink
Indonesië, rondreis Java en Bali
19-8-2016 Geweldige rondreis. Java is mooi maar erg druk, maar Bali is prachtig!
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
9
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
9
Service
9
Dhr. A. de Jong
Toprondreis Java-Bali
21-7-2016 Allereerst excuus voor de verlate reactie. We waren nog aan het nagenieten van onze vakantie. Nou had ik net een heel verslag geschreven op dit formulier, waarnaar mijn pc crashte en alles weg is en ik opnieuw kan beginnen. Ik zal het beknopter houden, maar wil in ieder geval de aandachtspunten via dit formulier aangeven. We hebben een topreis gehad en dit was echt de reis van ons leven tot nu toe. Wij gaan nog een heel reisverslag schrijven die wij jullie dan toesturen met foto's. Wij zijn tijdens deze reis tegen een paar aandachtspunten aangelopen en/of hebben wat pech gehad. - Het Papyrus hotel in Bogor viel wat tegen in vergelijking met alle andere hotels waar wij verbleven. De kamer was heel sfeerloos wit en onder de airco zaten grote vochtvlekken. De douche was koud 's avonds en in en rond het hotel is er toch wel wat achterstallig onderhoud. Als laatste was het ontbijt zeer beperkt qua keuze. Gezien alle andere perfecte hotels, sprong dit hotel er in negatieve zin tussenuit. - Bij de borobudur bleek dat onze vouchers niet meer geldig waren, omdat ze een dag eerder al gebruikt waren. Hierdoor hebben we een tijd moeten wachten, omdat de reisleidster nieuwe vouchers moest regelen. - Op de laatste avond stonden wij om 20.30 klaar in de lobby met onze koffers, maar de chauffeur kwam niet opdagen. Hierop hebben wij zelf actie moeten ondernemen door de reisleidster te bellen. Zij belde later terug met de mededeling dat de chauffeur in de file stond. Na ruim een half uur wachten (op het moment dat wij op het punt stonden een taxi te nemen ivm tijd) kwam de chauffeur en hij vertelde ons dat hij de opdracht had gekregen voor de volgende ochtend om 8.30. Het bleek dus dat hij niet in de file stond zoals ons verteld was en dit viel ons wel wat tegen. Waar mensen werken worden fouten gemaakt en dit begrijpen wij heel goed. Waar de fout ligt doet ons er niet toe, maar geef het wel gewoon eerlijk aan en het is geen probleem. Om een topreis op deze manier af te moeten sluiten is wel een kleine domper. Door slecht weer en wegen die hierdoor overstroomd waren hebben wij een lange vertraging opgelopen richting Kalibaru. De totale reistijd heeft meer dan 12 uur geduurd op deze dag. De volgende dag was de verwachting dat we ook vertraging zouden krijgen op de veerboot door het einde van de ramadan. Hierdoor hebben wij met pijn in ons hart het bezoek aan het weeshuis en de plantage ook moeten cancellen. Toch bleek dit de juiste beslissing te zijn, want de veerboot heeft 4 uur op zee gedobberd tijdens de overtocht. Gelukkig konden we na 2 dagen pech heerlijk relaxen op Bali en puur genieten. Doordat de reis zo veel positieve indruk op ons gemaakt heeft was het, ondanks bovenstaande puntjes, the time of our life. Ook de reisleidster Evi heeft alles bij elkaar een goede indruk bij ons achtergelaten. Ik ga binnenkort het uitgebreide verslag schrijven en zal jullie deze dan sturen.
Algemene indruk
8
Gastvrijheid
8
Bezienswaardigheden
8
Sfeer
8
Service
8
Cees van Hoeven
aangepaste vakantie Bali
1-6-2016 hele goede accommodatie , en hele zorgzame mensen. Ze hebben heel erg hun best gedaan. Alleen jammer dat we de enige gasten waren. . 's-avonds na het eten was iedereen weg , dus dan zaten we daar met z'n tweeen .Vandaar dat we later geen gebruik meer van het diner hebben gemaakt en elke avond met de chauffeur uit eten gingen . Was extra kosten plaatje , maar goed dat bepaalden wij zelf. verder allerlei dingen met de chauffeur bezocht . de laatste 3 dagen zijn we overdag op Pantai mas gebleven
Algemene indruk
7
Gastvrijheid
8
Bezienswaardigheden
7
Sfeer
7
Service
8
A. van Dijk en C. de Zeeuw
Individuele reis Java
23-5-2016 We hebben voor deze reis gekozen omdat we speciale wensen hadden ivm "het zoeken van de roots". Deze aangepaste reis - 16 dagen Malang, Lawang en omgeving hebben we heel fijn gevonden omdat we ook konden aangeven dat naar het hotel moesten ivm de beperkte mogelijkheden van mijn man. Gids en chauffeur hebben ons een fijne reis bezorgd en hebben ons ondersteund en helpen zoeken naar mijn roots in Lawang. Alle Lof!!!
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
10
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
9
Service
10
Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 25 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706