Groepsreizen naar Java Volledig Verzorgd

Groepsreizen naar Java Volledig Verzorgd

Bezoek het mysterieuze Dieng plateau
Maak een dag excursie naar de Bromo Vulkaan
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Bekijk onze groepsreizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Groepsreis Java en Bali

Geniet van een groepsreis Java en bezoek het dynamische middelpunt van Indonesië. Java is het grootste eiland van Indonesië, een prachtige bestemming waar ontzettend veel te beleven is. Onze groepsreizen naar Java zijn altijd in combinatie met Bali. Ontdek de bijzondere cultuur en de vele tradities van de lokale bevolking. Waan u door de prachtige landschappen, uitgestrekte rijstvelden, prachtige stranden en dichte jungles. Beleef uw droomreis, maak een groepsreis naar Java!

Bekijk ook onze Individuele Indonesië rondreizen

Klik hier!

Onze gespecialiseerde reizen

Volledig verzorgde groepsreis naar Java

Kies voor gemak en ontspanning, maak een volledig verzorgde groepsreis naar Java met HSS Azië Reizen! Onze groepsreizen zijn inclusief alle vluchten, accommodaties, vervoer, excursies en de meeste maaltijden. Nederlands- en of Engelssprekende reisgidsen leiden u langs de mooiste hoogtepunten en bezienswaardigheden. U overnacht in comfortabele hotelaccommodaties en de meeste maaltijden en excursies zijn inbegrepen. Maak een groepsreis naar Java en ervaar dit prachtige, ontspannend maar toch dynamische eiland op haar mooist!

Aangenaam tempo tijdens uw groepsreis Java

Tijdens een groepsreis Java ontdekt u het eiland in een rustig en aangenaam reistempo. Op deze manier ervaart u het eiland op zijn best! Tijdens uw reis verblijft u minimaal twee nachten op dezelfde plaats. U heeft dan alle tijd om de bestemming te ontdekken en te genieten van alle indrukken en bezienswaardigheden. U zult overnachten in goed verzorgde hotels zodat u ontspannen bij kunt komen van alle bijzondere hoogtepunten en de vele ontmoetingen die u tijdens uw groepsreis Java opdoet. De gereserveerde hotelaccommodaties bevinden zich op de meest bijzondere plekken op Java. Maak de reis van uw leven met een groepsreis naar Java!

 

Divers aanbod groepsreizen naar Java

HSS Azië reizen biedt een gevarieerd aanbod aan groepsreizen naar Java. Iedere unieke groepsreis Java brengt u naar de bekende hoogtepunten en bezienswaardigheden van dit imposante eiland. Uw groepsreis Java brengt u langs de bruisende hoofdstad Jakarta. U zult ook een bezoek brengen aan de theevelden van de Puncak Pass, de Bromo-vulkaan, het Dieng Plateau en vele andere hoogtepunten. U kunt uw groepsreis Java ook combineren met andere eilanden van Indonesië als Bali en Sumatra. Zo kunt u uw groepsreis bijvoorbeeld afsluiten met een heerlijke strandvakantie op Bali. Reist u liever alleen of in een select gezelschap? Bekijk dan ook eens onze individuele reizen naar Java. Maak een onvergetelijke reis naar Java met HSS Azië Reizen, bekijk onze groepsreizen!

 

 

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706