Java individuele rondreizen

Java individuele rondreizen

Uw individuele rondreis Java op maat samengesteld
Bezoek de vele prachtige bezienswaardigheden
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Individuele rondreis Java

Java is het kloppende hart van Indonesië en de ideale bestemming om een prachtige, individuele rondreis te maken. Proef, ervaar en ontdek het grootste eiland van Indonesië tijdens de individuele rondreizen Java met HSS Azië Reizen. Bezoek de altijd hectische hoofdstad Jakarta, het culturele centrum Yogyakarta, ervaar de magie van de Borbobudur en laat de imposante Bromo vulkaan een onuitwisbare indruk op u maken.

Meer weten over individuele rondreizen?

Download brochure

Bekijk onze reizen

Individuele rondreis Java: onuitwisbare indrukken

Met de individuele reizen Java van HSS Azië Reizen ontdekt u dit indrukwekkende Indonesische eiland in alle vrijheid. U bepaalt zelf waar, wanneer en met wie u reist. HSS Azië Reizen stelt uw droomreis samen aan de hand van uw wensen. Wij regelen uw vliegtickets, het vervoer, alle accommodaties en de excursies onder begeleiding van Nederlands- of Engelssprekende reisleiding.

Een individuele rondreis is de perfecte manier om het veelzijdige en indrukwekkende Java te ontdekken. Begin in Jakarta, waar het straatbeeld gevuld door duizenden scooters, de geur van kruidnageltabak (kretek) overheerst en talloze streetfood-kraampjes en marktjes her en der opdoemen. Ervaar de drukte en chaos van deze miljoenenstad in levende lijve.

Of u nu een dorpsmens, een stadsmens, een cultuurliefhebber of een strandganger bent, Java heeft gegarandeerd een plek waar u zich thuis voelt. Bezoek het culturele centrum van het eiland, Yogyakarta. Anders dan Jakarta hangt hier een relaxte sfeer. De stad beschikt over veel historie. Dwaal door de talloze kleine straatjes en steegjes en stuit op culturele uitvoeringen, lokale restaurantjes en de vriendelijke bevolking.

 

Individuele rondreis Java: bezoek bijzondere bezienswaardigheden

Naast imposante en indrukwekkende steden beschikt Java ook over allerlei bijzondere bezienswaardigheden, zoals de adembenemende Bromo-vulkaan en het Dieng Plateau. Een andere indrukwekkende trekpleister van het eiland is de Borobudur, de grootste boeddhistische tempel ter wereld. In het heiligdom staan beelden van Boeddha, als u die tijdens uw individuele rondreis Java aanraakt, ontvangt u volgens het lokale bijgeloof eeuwig geluk.

Beleef een onvergetelijke individuele rondreis Java met HSS Azië Reizen. Geniet van de indrukken en al het mooist dat dit prachtige eiland te bieden heeft, van uitgestrekte groene rijstvelden tot imposante en chaotische steden. Bekijk onze individuele rondreizen Java!

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706