Reis naar Java

Reis naar Java

Bezoek het culturele centrum van Indonesië
Inclusief vluchten, accommodaties en excursies
Nederlands en/of Engelssprekende reisleiding
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Reis naar Java

Maak een reis naar Java en ontdek het kloppende hart van Indonesië. Java is de ideale plek om een rondreis te maken, aangezien het een enorm veelzijdig eiland is. Van indrukwekkende, slapende vulkanen en uitgestrekte sawa’s, tot hagelwitte stranden en chaotische steden. Een reis naar Java brengt u naar het culturele centrum van Indonesië.

Onze gespecialiseerde reizen

W. Hulsbos
“Wauw, Java was een geweldige ervaring.”
W. Hulsbos Java
Beoordelingen JavaJava 2  Beoordelingen
9,2
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
9,5
Bezienswaardigheden
9,5
Sfeer
9
Service
9

Voor u geselecteerd

Reis naar Java en ontdek dit unieke eiland

Reis naar Java en bezoek het dichtstbevolkte eiland van Indonesië. Het eiland telt ruim 143 miljoen inwoners en is meer dan drie keer zo groot als Nederland. Laat uw reis naar Java volledig verzorgen door HSS Azië Reizen, kies voor een van onze groepsreizen of individuele reizen. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, met een van onze verzorgde reizen weet u zeker dat u niets misloopt van dit adembenemende eiland en tijdens uw reis niks tekortkomt. In een ontspannen reisritme bezoekt u de vele unieke en bijzondere plekken die Java rijk is. Grote, indrukwekkende steden als Jakarta, Bandung en Yogyakarta worden omringd door het rustieke, Indonesische binnenland. Hier vindt u rijstvelden, theeplantages, botanische tuinen en idyllische dorpjes. Maak een volledige verzorgde reis naar Java met HSS Azië Reizen, kies voor een avontuurlijke individuele rondreis of ontdek dit prachtige eiland op een aangenaam tempo met een van onze groepsreizen. Ontdek alle bezienswaardigheden die het eiland te bieden heeft, zoals de Borobudur tempel, Dien Plateau en het hindoeïstische tempelcomplex Prambanan. Ook de grote steden, zoals Jakarta en Bandung, zijn indrukwekkende bestemmingen.

 

Maak een unieke reis naar Java

HSS Azië Reizen biedt een gevarieerd aanbod van zowel groepsreizen als individuele reizen. De individuele reizen kunnen naar wens samengesteld worden. Ook onze uitstekend verzorgde groepsreizen zijn zeer divers en bestaan uit verschillende soorten reizen. Of u nu een korte reis of een lange reis naar Java wilt maken, HSS Azië Reizen zorgt ervoor dat alle hoogtepunten, de prachtige locaties en de bijzondere cultuur van dit adembenemende eiland op ontspannen en avontuurlijke wijze aan bod komen. Reis naar Java en beleef dit unieke eiland. Bekijk de zonsopgang vanaf de actieve vulkaan Gunung Bromo, bezoek indrukwekkende tempels, proef de échte Aziatische keuken in de bruisende stad Jakarta en sta oog in oog met allerlei exotische dieren tijdens een avontuurlijke wandeling door de jungles. Boek nu uw reis naar Java!