Reizen naar Malesië Volledig Verzorgd

Reizen naar Malesië Volledig Verzorgd

Ga op avontuur in Maleisië
Inclusief vluchten, accommodaties en excursies
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Maleisië reizen

In het hart van Azië vindt u het adembenemende Maleisië. Hier vindt u prachtige hagelwitte stranden, wuivende palmbomen, de moderne stad Kuala Lumpur, een indrukwekkende historie en dichtbegroeide jungles. Maleisië is een fascinerende bestemming en niet alleen geschikt voor de avontuurlijke reiziger, maar ook perfect voor een ontspannen strandvakantie!

Onze gespecialiseerde reizen

O. v/d Meulen
“Een schitterende verzorgde rondreis!”
O. v/d Meulen Langkawi
Beoordelingen MaleisiëMaleisië 1  Beoordeling
9,2
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
10
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
10
Service
8

Voor u geselecteerd

Maleisië reizen: een smeltkroes van culturen

Waan u over een plaatselijke markt in Kuala Lumpur en u hoort allerlei verschillende talen, Engels, Chinees, Tamils en Bahasa Indonesia. Maleisië is namelijk een wirwar van verschillende culturen en rassen. In het land leven vele etnische groepen naast elkaar, wat ervoor heeft gezorgd dat er op cultureel gebied van alles te beleven is in Maleisië. Maleisië is opgedeeld in twee delen. Gelegen tussen Thailand en Singapore bevindt zich het schiereiland van Maleisië dat zo’n 40 procent van het totale landoppervlak vormt. Oost-Maleisië is gelegen in de Zuid-Chinese Zee, met de staten Sabah en Sarawak, en vormt zo’n 60 procent van het landoppervlak. Reis naar Maleisië met HSS Azië Reizen en ontdek deze smeltkroes van culturen tijdens een volledig verzorgde groepsreis of een avontuurlijke individuele reis.

 

Maleisie reizen: een onvergetelijke droomreis

Maleisië biedt alles voor ieder type reiziger: een boeiende geschiedenis, culturele erfgoederen, stranden, een bruisende hoofdstad en een dichtbegroeid regenwoud met exotische dieren op Borneo. Dwaal door de moderne hoofdstad Kuala Lumpur, waar imposante wolkenkrabbers worden afgewisseld door lokale marktjes en waar de geur van de Aziatische keuken overheerst. Bezoek op het eiland Penang de grootste boeddhistische tempel van Maleisië, de Kek Lok Si of de bruisende night market in de stad Malakka.

Niet alleen op cultureel gebied is Maleisië een bezoek meer dan waard, ook de beeldschone natuur zal een onuitwisbare indruk op u achterlaten. Maak een avontuurlijke tocht door het Bako National Park, waar u neusapen, varanen en makaken tegenkomt. Of vaar tijdens een boottocht door de schitterende mangrove bossen. Ook het beroemde regenwoud van Borneo is op zijn zachtst gezegd schitterend en indrukwekkend, en biedt onderdak aan bijzondere planten, bomen en exotische dieren. Reis naar Maleisië en beleef een onvergetelijke droomreis. Bekijk onze reizen!

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706