Reizen naar Malesië Volledig Verzorgd

Reizen naar Malesië Volledig Verzorgd

Ga op avontuur in Maleisië
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij de SGR

Maleisië reizen

In het hart van Azië vindt u het adembenemende Maleisië. Reis naar een land met een adembenemende natuur, tropische stranden, regenwouden, brede rivieren en een verscheidenheid aan bloemen en planten. Maleisië is met uitstek geschikt voor de avontuurlijke reiziger die graag de natuur in trekt. Maleisië is opgedeeld in twee delen. Gelegen tussen Thailand en Singapore bevindt zich het schiereiland van Maleisië dat zo’n 40 procent van het totale landoppervlak vormt. Oost-Maleisië is gelegen in de Zuid-Chinese Zee, met de staten Sabah en Sarawak, en vormt zo’n 60 procent van het landoppervlak. Onze Maleisië reizen brengen u naar een eeuwenoude cultuur met vele sporen van Portugese, Britse en Nederlandse aanwezigheid. U kunt naar Maleisië reizen met onze groepsreis Maleisië en individuele rondreis Maleisië. Met onze Maleisië reizen kunt u ook een bezoek brengen aan het exotische Borneo, met prachtige eilandjes, resorts en adembenemende zandstranden. Wilt u uw reis combineren met Singapore? Met HSS Azië Reizen is alles mogelijk. Wij hebben voor u de perfecte reis. Maleisië informatie geeft u alle ins en outs over het veelzijdige land.

Onze gespecialiseerde reizen

O. v/d Meulen
“Een schitterende verzorgde rondreis!”
O. v/d Meulen Langkawi
Beoordelingen MaleisiëMaleisië 1  Beoordeling
9,2
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
10
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
10
Service
8

Voor u geselecteerd

Maleisië reizen brengt u naar een veelzijdig reisland

Naar Maleisië reizen betekent trekken door de jungle, kokosnoten verzamelen in de kampong en een sateetje eten op iedere straathoek. Maleisië is een smeltkroes van culturen en religies. Op het eiland Penang vind u de grootste boeddhistische tempel van Maleisië, de Kek Lok Si. De bouw van deze tempel is nog altijd niet voltooid. De hoofdstad Kuala Lumpur, een opkomende wereldstad, is het bruisende middelpunt van Zuidoost Azië. De bekendste bezienswaardigheid van Kuala Lumpur is de 452 meter hoge Petrona Twin Tower. Breng tijdens uw reis door Maleisië ook zeker een bezoek aan Malakka. Deze stad is een cultureel hoogtepunt, een slaperige stad dat eenmaal per week bruist tijdens de ‘Night market’.  

 

Maleisië reizen: een avontuurlijke verre reis.

Maleisië reizen brengt u naar een veelzijdig land met bruisende steden, beeldschone natuur, vriendelijke bevolking en fijne accommodaties. Tijdens uw reis door Maleisië moet u een bezoek aan de vele nationale parken zeker niet overslaan. Bezoek het Bako National Park waar u een tocht maakt. De tocht gaat door de dichtbegroeide jungle waar u neusapen, varanen en makaken kunt spotten of vaar met een boottocht door de schitterende mangrove bossen. Een reis naar Maleisië brengt u een onvergetelijke ervaring.

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 25 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.