Reis naar Sri Lanka

Reis naar Sri Lanka

Maak een individuele reis naar Sri Lanka
Volledig verzorgde groepsreis naar Sri Lanka
Beleef een ontspannen strandvakantie in Sri Lanka
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Reis naar Sri Lanka

Reis naar Sri Lanka en ontdek de parel van de oceaan, de tuin van Boeddha, de traan van India: Sri Lanka dankt deze prachtige bijnamen aan de adembenemende landschappen, de veelzijdige cultuur en de historische bezienswaardigheden en hoogtepunten. Reis naar Sri Lanka en ontdek dit prachtige, tropische eiland, waar u bijzondere tempels bezoekt, avontuurlijke excursies maakt en languit op de hagelwitte stranden ligt.

Onze gespecialiseerde reizen

Bert en Johanna
“Wij hebben een heel mooie reis meegemaakt, complimenten voor HSS!”
Bert en Johanna Sri Lanka
Beoordelingen Sri LankaSri Lanka 2  Beoordelingen
9,2
Algemene indruk
9
Gastvrijheid
9,5
Bezienswaardigheden
9
Sfeer
9
Service
9,5

Voor u geselecteerd

Maak een individuele reis naar Sri Lanka

Ontdek Sri Lanka op uw eigen tempo en in alle vrijheid tijdens een individuele rondreis. Laat het plannen, boeken en samenstellen aan HSS Azië Reizen over zodat u alleen of in het selecte gezelschap van familie of vrienden optimaal kunt genieten van uw reis naar Sri Lanka. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren stellen wij uw droomreis samen. Wij verzorgen uw vliegtickets, accommodaties, vervoer en excursies, onder begeleiding van Engels- of Nederlandssprekende gidsen. Laat u onderdompelen in de veelzijdige cultuur van Sri Lanka, door het rijke koloniale verleden bezit Sri Lanka namelijk een enorme diversiteit van volken en godsdiensten. Maak een onvergetelijke individuele reis naar Sri Lanka, vraag de brochure of offerte aan!

 

Maak een volledig verzorgde groepsreis naar Sri Lanka

Gaat u liever met een groep op avontuur? Bekijk dan eens onze groepsreis naar Sri Lanka! Onze groepsreis neemt u mee naar tropische zandstranden, traditionele tempels, historische steden, paleisruïnes en adembenemende natuurparken. Tijdens deze 21-daagse rondreis bezoekt u, onder begeleiding van Nederlands- of Engelssprekende gidsen, de mooiste hoogtepunten en bezienswaardigheden van het eiland.  Ook deze reis is volledig verzorgd, het enige wat u hoeft te doen is genieten! Vraag de brochure of offerte aan.

 

Beleef een ontspannen strandvakantie tijdens een reis naar Sri Lanka

Sri Lanka is een enorm divers en veelzijdig eiland, er is zoveel te zien en zoveel te doen. Bij HSS Azië Reizen begrijpen we dan ook dat er ook genoeg reizigers zijn die meer behoefte hebben aan ontspanning en rust. Ook hier leent Sri Lanka zich perfect voor! Het eiland bestaat uit talloze, prachtige, tropische stranden waar u uitkijkt op wuivende palmbomen en de azuurblauwe oceaan. HSS Azië Reizen heeft, met het oog op een ontspannen en tropische strandvakantie, voor u een selectie gemaakt van de beste hotels die zowel vlakbij het strand als aan het strand gelegen zijn. Laat u inspireren, bekijk onze reizen of neem contact met ons op!