Reizen naar Sulawesi Volledig Verzorgd

Reizen naar Sulawesi Volledig Verzorgd

Geniet van prachtige panorama's en bergdorpjes
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij de SGR

Sulawesi reizen

Een kronkelige kustlijn gekenmerkt door witte zandstranden en koraalriffen, een binnenland bestaande uit bergen, vulkanen en regenwouden gevuld met wild leven, welkom op het eiland Sulawesi. Sulawesi, vroeger bekend als de Celebes, is het derde grootste eiland van de Indonesische archipel. Grote delen van Sulawesi zijn nog onontdekt, waardoor het eiland een geliefde bestemming is voor avontuurlijke reizigers. In Sulawesi vind je prachtige berggebieden, vulkanen, tropisch regenwoud, felgroene sawa’s en een gevarieerde flora & fauna! Voor duikliefhebbers is Sulawesi een waar paradijs, de onderwaterwereld is rijk aan koraalriffen. HSS Azië Reizen biedt adembenemende rondreizen naar Sulawesi voor een onvergetelijke ervaring. Onze reizen zijn volledig verzorgd. U boekt de reis en wij verzorgen de rest. Vliegtickets, overnachtingen, vervoer, excursies en de meeste maaltijden zijn bij de reis inbegrepen. Zo komt u niet voor onvoorziene kosten te staan. U kunt met ons naar Sulawesi reizen met een groepsreis Sulawesi of met een individuele rondreis Sulawesi. Reis van Bounty-stranden naar traditionele bergdorpen en als u dat wilt, kunt u ook nog naar andere eilanden van Indonesië reizen.

Onze gespecialiseerde reizen

U. Feenstra
“Ontzettend genoten van een zeer waardevolle reis.”
U. Feenstra Sulawesi
Beoordelingen SulawesiSulawesi 1  Beoordeling
8,6
Algemene indruk
8
Gastvrijheid
9
Bezienswaardigheden
10
Sfeer
8
Service
8

Voor u geselecteerd

Sulawesi Reizen: van kleurrijke haventjes tot prachtige meren

Sulawesi ligt rond de evenaar en geniet van een tropisch klimaat. Tijdens uw reis kunt u rekenen op aangename temperaturen tussen de 23 en de 30 graden. Ontdek de verlaten witte zandstranden, verken ondoordringbare schemerige jungles en maak kennis met de opmerkelijke inheemse bevolkingsgroepen. Breng tijdens uw Sulawesi reis een bezoek aan Manado, de hoofdstad van Noord-Sulawesi. Manado bestaat uit kleurrijke haventjes, kruidnagel-, nootmuskaat- en rijstplantages, warme bronnen en prachtige meren. Ga naar Bunakan, waar de allermooiste koraalriffen van de wereld liggen en ga heerlijk duiken en snorkelen. In Zuid-Sulawesi moet u zeker een bezoek brengen aan de hoofdstad Makassar het bijzonder Fort Rotterdam, dat rond 1600 werd gebouwd. Fort Rotterdam herinnert aan de Nederlandse koloniale tijd. Sulawesi informatie geeft alle ins-en-outs over dit adembenemende eiland. Kom genieten met een vakantie naar Sulawesi!

 

Bijzondere rituelen van Sulawesi bijwonen

Er is meer om voor naar Sulawesi te reizen. Wanneer u geïnteresseerd bent in de cultuur is het een aanrader om een bezoek te brengen aan de Torajas. De Toraja-stammen staan bekend om hun indrukwekkende begrafenisrituelen. Overledenen worden vaak gebalsemd en in of bij het huis van familie gehouden. Daarna worden ze begraven in de speciale grotten die zich in steile rotswanden bevinden. Het bijwonen van een begrafenisritueel van de Torajas is soms mogelijk tijdens onze Sulawesi reizen. Een andere bijzondere ervaring zijn de beroemde Taotao-poppen. Dit zijn houten beelden die handgemaakt worden om de doden te beschermen. De taotao’s lijken vaak op de overledenen. Reis van Bounty-stranden naar traditionele bergdorpen en als u dat wilt, kunt u ook nog naar andere eilanden van Indonesië reizen. Kom alle ins-en outs te weten voor uw vakantie Sulawesi op onze Sulawesi informatie pagina.

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 25 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.