Reis naar Sumatra Volledig Verzorgd

Reis naar Sumatra Volledig Verzorgd

Breng een bezoek aan het prachtige Toba meer
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Reis naar Sumatra

Maak een onvergetelijke reis naar Sumatra met HSS Azië Reizen! Sumatra is een bijzonder veelzijdig eiland, van dichtbegroeide jungles, prachtige flora en fauna, hagelwitte zandstranden, helderblauw zeewater en inheemse bevolkingsgroepen. Reis naar Sumatra en ontdek het op één na grootste eiland van Indonesië tijdens een avontuurlijke individuele reis of een volledig verzorgde groepsreis!

 

Onze gespecialiseerde reizen

L. de Haan
“Een prachtige ontdekkingsreis van een geweldig mooi land.”
L. de Haan Sumatra
Beoordelingen SumatraSumatra 1  Beoordeling
9,8
Algemene indruk
10
Gastvrijheid
10
Bezienswaardigheden
10
Sfeer
10
Service
9

Reis naar Sumatra: het paradijs van Indonesië

Sumatra is één van de paradijselijkste eilanden van Indonesië en een droombestemming voor iedere reiziger. Wie weg wil van het massatoerisme en het authentieke Indonesië wilt beleven zit op Sumatra helemaal goed.

Proef de echte ‘Padang kitchen’ in Padang, een paradijs voor foodies. Marktjes waar verse vis, fruit en groente worden verkocht en waar de Indonesische tapas op kleine bordjes wordt geserveerd. Ook de ongerepte natuur is al reden genoeg om een reis naar Sumatra te maken. Hier vind je de grootste bloem ter wereld en zeldzame diersoorten, zoals de Sumatraanse neushoorn en orang-oetans. Een slokje van de duurste koffie ter wereld? Check! Kopi luwak is gemaakt van civetkattenpoep, en hoewel het klinkt als een onsmakelijk broodje-aap verhaal vind je deze drank toch echt op Sumatra.

Ook de avontuurlijke reiziger komt helemaal aan zijn trekken op Sumatra. Het eiland bestaat uit vele indrukwekkende vulkanen. Gaat u voor de Gunung Sibayak van een kleine 2.095 meter of durft u de heftigere klim van een ruime 2.450 meter op de Gunung Sinabung aan? Verken de omgeving en verwen uw voeten na afloop in een van de warme bronnen aan de voet van de vulkaan.

Een verkoelende duik in het heldere zeewater is vanzelfsprekend, maar sla een duik in het Tobameer ook zeker niet over tijdens uw reis naar Sumatra. Het grootste meer van Sumatra is een litteken van een reusachtige vulkaanuitbarsting zo’n 75.000 jaar geleden maar is tegenwoordig een ontspannen vakantiebestemming.

Reis naar Sumatra en bezoek de mooiste stranden

Wat is een paradijselijk eiland zonder paradijselijke stranden? Op Sumatra vindt u de mooiste stranden, perfect voor een heerlijke strandvakantie. Zoals Ujong Batee, waar de bomen de zee in lopen. Of de bounty stranden van Lampu’uk, en Lho’nga. Een kleine greep uit de talloze paradijselijke stranden op Sumatra. Ontdek dit prachtige eiland met eigen ogen, reis naar Sumatra en beleef een onvergetelijke vakantie! Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Vraag de brochure aan of neem contact met ons op!