Reizen naar de Sunda Eilanden Volledig Verzorgd

Reizen naar de Sunda Eilanden Volledig Verzorgd

Bewonder de indrukwekkende Komodo-varaan
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiding
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Sunda Eilanden reizen

Een reis naar de kleine Sunda eilanden is perfect voor de reiziger die het ware Indonesië wil ontdekken. Naar de Sunda eilanden reizen is genieten van unieke uitzichten tijdens de reis. Bekijk prachtige vulkanen, bezoek belangrijke tempels, geniet van de zonsopgang bij de driekleuren meren, relax op de witste zandstranden en ga duiken in de adembenemende onderwaterwereld met prachtige koraalriffen. Reis volledig verzorgd naar de Sunda Eilanden individuele reizen en maak een unieke reis. Van vliegticket tot accommodatie en vervoer. Alles kan voor u worden geregeld. 

Onze gespecialiseerde reizen

G. van Duin
“Heerlijk tot rust gekomen en genoten van de prachtige omgeving.”
G. van Duin Sunda Eilanden
Beoordelingen Sunda EilandenSunda Eilanden 1  Beoordeling
9,6
Algemene indruk
10
Gastvrijheid
10
Bezienswaardigheden
10
Sfeer
9
Service
9

Voor u geselecteerd

Sunda Eilanden Reizen: vulkanisch mooi

De Kleine Sunda Eilanden bestaan uit 566 eilanden verspreid over 13.000 kilometer. Van alle eilanden hebben slechts 42 een naam en zijn bewoond. De rest is zo klein dat ze niet eens een naam hebben. Bali, Lombok, Sumbawa en Flores zijn de bekendste eilanden. Tijdens onze Sunda Eilanden reizen kunt u genieten van een eiland met een afwisselend landschap met rotsen in het zuiden en rijstvelden, bananen- en kokosnootplantages in het westen. In het noorden van Lombok ligt de op één na grootste vulkaan van Indonesië, de Gunung Rinjani, met een bergpiek van 3.726 meter hoog die deel uitmaakt van het noordelijke vulkaanmassief. De krater bestaat deels uit een prachtig kratermeer. Daarin heeft zich een kleinere kegel gevormd die af en toe as en rook uitblaast. De Sunda Eilanden liggen in de actieve zone van de vulkanische boog. Daarom zijn de eilanden rijk aan vulkaanlandschap. Reis naar de Sunda Eilanden en geniet!

 

Reis naar de Sunda Eilanden: Bali, Lombok, Sumbawa en Flores

Met onze Sunda Eilanden reizen reist u naar Bali, Lombok, Sumbawa en Flores. Het eiland Flores is een natuurparadijs. Het bezit een ruig binnenland en de indrukwekkende en kleurrijke vulkaan Gunung Kelimutu. Deze vulkaan staat bekend om zijn driekleuren meren. Deze meren veranderen in de loop der jaren van kleur. Tijdens onze Sunda Eilanden reizen, zal een bezoek aan deze bijzondere vulkaan dan ook niet ontbreken. Het eiland Sumbawa biedt traditionele bergvolkeren, ongerepte witte stranden, een bijzondere cultuur en de mogelijkheid om naar Komodo te gaan, het eiland van de komodovaraan. Ook staat dit eiland bekend om Lakey Peak, de beste plek om te surfen. U kunt naar de Sunda Eilanden reizen met een Nederlands- of Engelssprekende reisleider. Zo weet u zeker dat u alles te zien krijgt wat u niet mag missen tijdens uw reis naar de Sunda Eilanden. Bekijk de Sunda Eilanden informatie pagina voor meer feiten over het prachtige land.

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706