Sunda Eilanden individuele rondreis

Sunda Eilanden individuele rondreis

Geniet van tropische stranden en de unieke natuur
Beleef de bijzonder gastvrije cultuur
Proef de authentieke Aziatische keuken
Beleef de Sunda Eilanden
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Individuele rondreis Sunda eilanden

Naar de Sunda Eilanden reizen, doet u bij HSS Azië Reizen met een individuele rondreis over de verschillende Sunda Eilanden. Op de Kleine Sunda eilanden is de infrastructuur redelijk tot goed, zijn de prijzen voordelig en zijn er vele bezienswaardigheden te bewonderen. Kortom, genoeg redenen om een individuele rondreis over de Sunda Eilanden te maken. Bij een individuele rondreis over de Sunda Eilanden kunt u uw eigen reis samenstellen. U bepaalt zelf waar, wanneer en met wie u reist en wij regelen het voor u. Zo verzorgen wij  onder meer uw vliegtickets, overnachtingen, excursies, vervoer met chauffeur en gidsen. Daardoor hoeft u zelf niets te doen, behalve genieten van een geweldige reis!

Meer weten over individuele rondreizen?

Download brochure

Individuele rondreis Sunda Eilanden: zelf op avontuur

Uw individuele rondreis Sunda Eilanden begint op Bali. Vanaf daar vliegt u naar Flores, waar u direct in een geheel andere wereld beland die uitblinkt door haar pure natuurlijke schoonheid. Vanaf het eiland Flores begint de prachtige rondreis die over de eilandenreeks slingert. Uw individuele rondreis over de Sunda Eilanden brengt u langs prachtige eilanden. Met de veerboot reist u naar Lombok, een eiland met een woeste schoonheid. Hier kunt u bijvoorbeeld een wandeling maken naar de schitterende waterval Jeruk Manis of u kunt genieten van de baaien op Senggigi. Wanneer u op Sumbawa bent kunt u genieten van de adembenemende natuur en de lokale gewoonten van de vriendelijke bevolking met hun authentieke cultuur.

 

Sunda Eilanden, beleef de reis van uw leven

Wanneer u tijdens uw individuele rondreis over de Sunda Eilanden naar Rinca gaat, verblijft u een nacht op een boot. Onze overnachtingen maken uw reis extra speciaal. Wij verzorgen overnachtingen in bijzondere en verzorgde hotels, zo krijgt u tijdens uw individuele rondreis over de Sunda Eilanden niet alleen de mooiste bezienswaardigheden te zien, maar ook de mooiste plekken om te verblijven. Dit maakt uw individuele rondreis Sunda Eilanden zeer waarschijnlijk de mooiste reis van uw leven. Geniet van een comfortabele reis en verblijf in bijzondere accommodaties met HSS Azië Reizen.

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706