Bekijk onze reizen

Bekijk onze reizen

Ontdek kleurrijk Thailand
Bezoek de vele bijzondere tempels
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Bezienswaardigheden Thailand

Thailand is bij uitstek reisbestemming nummer één in Zuidoost Azië. Maak een rondreis naar Thailand en ontdek de vele bezienswaardigheden die het land biedt, zoals de tempels, ruïnes en bruisende steden. Kom genieten op de adembenemende eilanden, het prachtig tropische regenwoud en hagelwitte stranden. Reis naar Thailand met onze groepsreis Thailand of individuele rondreis Thailand. Wanneer u wilt genieten van de zon en de zee kunt u onze strandvakanties bekijken. HSS Azië Reizen brengt je naar mooiste bezienswaardigheden die Thailand rijk is met een vakantie in Thailand.

Onze gespecialiseerde reizen

Janssens en Houben
“Wat een geweldige reis! We zullen HSS en deze reis aanbevelen!”
Janssens en Houben Thailand
Beoordelingen ThailandThailand 3  Beoordelingen
8,7
Algemene indruk
8,3
Gastvrijheid
8,7
Bezienswaardigheden
9,3
Sfeer
9
Service
8,3

Voor u geselecteerd

Bezienswaardigheden Thailand: Bezoek de vele tempels

Eén van de grootste bezienswaardigheden in Thailand zijn de tempels die het land te bieden heeft. Vanuit de bruisende chaotische stad Bangkok breng je een bezoek aan de Wat Traimit tempel waar u een massief gouden Boeddhabeeld vindt. De Wat Pho Tempel is de oudste tempel van Bangkok en huisvest de 46 meter lange en 15 meter hoge liggende Boeddha. Wanneer u naar Chaing Mai reist, geeft de Wat Phrathat Doi Suthep een adembenemend uitzicht over de stad. Dit tempel complex is te bereiken via 309 trap treden (of per lift). Wilt u de Wat Rong Khun, beter bekend als de witte tempel, ook bezoeken? Dan moet u naar de stad Chiang Rai. Boek nu uw reis naar Thailand!

Geniet van de vele Bezienswaardigheden in Thailand 
Thailand biedt meer bezienswaardigheden naast de bekende tempels. Maak een prachtige boottocht over de Ping rivier, bezoek de Pong Duet heetwaterbronnen, ga naar het Sukhothai Historical Park met prachtige tuinen, ruïnes, Boeddhabeelden en monumenten. Sla ook zeker een bezoek aan het Erawan National Park niet over. Dit park heeft de mooiste watervallen van Thailand. De watervallen zijn te bereiken door een avontuurlijke tocht door de jungle waarna u aankomt bij de zeven trappen watervallen. Onderaan iedere waterval is een kristalheldere poel waar u een verfrissende duik kunt nemen. Kom genieten van een vakantie op Thailand.