Thailand individuele rondreis

Thailand individuele rondreis

Uw rondreis naar Thailand op maat samengesteld
Inclusief vluchten, accommodatie en excursies
Overnacht in prachtige hotels op unieke locaties
Bekijk onze reizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Individuele rondreis Thailand

Een individuele rondreis door Thailand is de ideale manier om het land op uw eigen manier te ontdekken en te ervaren. De inwoners van Thailand zijn zo ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam dat een individuele rondreis door Thailand absoluut een aanrader is. U kunt gemakkelijk door Thailand reizen door de relatief goede infrastructuur en de prijzen zijn in Thailand voordelig. Reis naar Thailand en ontdek adembenemende landschappen, unieke cultuur en bezoek de vele bezienswaardigheden die het land rijk is. Een individuele rondreis door Thailand geeft u alle vrijheid. U bepaalt zelf waar, wanneer en met wie u reist. Wij zorgen voor uw vliegticket, de accommodaties, excursies, uw vervoer met chauffeur en Engelssprekende gids. U hoeft niets te doen, behalve te genieten Ervaar zelf uw individuele rondreis door het mooie Thailand.

Meer weten over individuele rondreizen?

Download brochure

Bekijk onze reizen

De heer en mevrouw Kik
“Je moet het zien om te geloven en te ondervinden.”
De heer en mevrouw Kik Thailand

Individuele rondreis Thailand: zelf op avontuur

Thailand staat met stip op één als reisbestemming in Zuidoost-Azië en is een geliefd vakantieland onder Nederlanders. Niet zo gek, want het land heeft ontzettend veel te biede. Thailand is een zeer toegankelijk land voor toeristen, het land wordt niet voor niets het land van de glimlach genoemd. Maak kennis met de vriendelijke bewoners en laat u onder dompelen door de lokale bevolking. U kunt bij ons kiezen uit een korte of langere individuele rondreis door Thailand. U bepaalt de reis en wij verzorgen deze voor u. Reis bijvoorbeeld naar de chaotische bruisende stad Bangkok. Hier proeft u direct de sfeer van Azië. De hoofdstad is vol bedrijvigheid en is een mix van backpackers, reizigers en de lokale bevolking. U ziet vrolijk gekleurde tuk tuks rondrijden die u kunt vragen u naar één van de tempels te brengen. Misschien wilt u Chinatown bezoeken of met een longtailboot door de kanalen varen. U kiest zelf uw individuele rondreis door Thailand.

 

Langere individuele rondreis Thailand

Wilt u graag wat langer door Thailand reizen om al het moois te kunnen bekijken en te ervaren? Maak dan een langere individuele rondreis door Thailand. Tijdens uw reis maakt u kennis met de diversiteit van het prachtige land. Reis naar bijzondere plaatsen zoals Chiang Mai, Kanchanaburi en Koh Samui. Breng een bezoek aan de indrukwekkende tempels en ruïnes, ga relaxen op de hagelwitte zandstranden, bezoek bergdorpen waar u kennis kunt maken met het bijzondere Longneck-bergvolk, bekend van de vele gouden ringen om hun nek. Wij zorgen dat uw individuele rondreis Thailand een onvergetelijke ervaring wordt. U overnacht op bijzondere locaties in de prachtige natuur of juist tussen de lokale bevolking. Wenst u een persoonlijke gids of chauffeur die u rondrijdt? Ook dat regelen wij voor u! Boek nu uw vakantie naar Thailand!

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706