Groepsreizen naar Vietnam Volledig Verzorgd

Groepsreizen naar Vietnam Volledig Verzorgd

Cruise door het prachtige Halong Bay
Varen door het karstgebergte in Ninh Binh
Inclusief vluchten, accommodaties en excursies
Bekijk onze groepsreizen
Logo Stichting Garantiefonds Reisgelden Aangesloten bij SGR

Groepsreis Vietnam

Reis naar Vietnam, het ‘Land van de rijzende Draak’. Vietnam staat bekend om haar rijke tradities, koloniale steden, turbulente geschiedenis en adembenemende natuur. Onze groepsreizen Vietnam brengen u naar een prachtig land. Serene tempels, prachtige pagoden, ongerepte berggebieden, groene rijstvelden, adembenemende stranden en bruisende steden. Val van de ene verbazing in de andere. Onze groepsreizen Vietnam zijn geheel verzorgd. Dit betekent dat alle vluchten, accommodaties, excursies, vervoer en de meeste maaltijden voor u geregeld worden. Uw groepsreis Vietnam wordt compleet gemaakt door een Engelstalige gids. Zij brengen u naar de meest bijzondere plekken die het land te bieden heeft en vertellen u alles over het land, de cultuur en bezienswaardigheden in Vietnam. Proef, ruik, zie en ervaar Vietnam als geen ander!

Bekijk ook onze Individuele Indonesië rondreizen

Klik hier!

Onze gespecialiseerde reizen

Vietnam: langs drijvende markten, dorpjes en rijstvelden

Tijdens de groepsreis door Vietnam bezoekt u de ‘floating markets’. Deze drijvende markten kunt u per boot bezoeken en zijn zeer belangrijk voor de bevolking in Vietnam. Het is er een komen en gaan van handelaren die vele soorten groente en fruit per boot verhandelen. De Mekongdelta is zeker een bezoek waard. Het labyrint van kanalen en rivieren ten Zuidwesten van Ho Chi Minh City is een van de belangrijkste rivieren in Zuidoost-Azië. In Cu Chi kunt u het ondergrondse netwerk met tunnels van de Vietcong bekijken. De tunnels werden tijdens de Vietnamoorlog niet allen door de Vietnamezen als schuilplaats en leefruimte gebruikt, maar de tunnels werden ook gebruikt voor de aanvoer van wapens en voedsel. Tijdens uw bezoek kunt u zelf ervaren hoe het is om door de tunnels te lopen. De groepsreis door Vietnam gaat verder langs prachtige lokale dorpjes, serene tempels en enerverende plaatsen als Hanoi, Halong Bay en Hue. Een vakantie in Vietnam is optimaal genieten van de prachtige bezienswaardigheden en indrukken die u op doet.

 

 

Groepsreis Vietnam: overnachten in comfortabele hotels

Uw groepsreis Vietnam voert u langs de meest adembenemende en mooiste plekken die het land te bieden heeft. Dat geldt ook voor de plekken waar u de nacht doorbrengt. HSS Azië Reizen kiest bewust voor hotelaccommodaties op bijzondere plaatsen met prachtig uitzicht om helemaal op te gaan in de lokale bevolking. Laat u onderdompelen door de lokale gebruiken, gewoonten en tradities. Geniet optimaal van een prachtige reis. Boek nu uw groepsreis Vietnam!

Team HSS
Team HSS Azië reizen
Waarom reizen met HSS?

Wanneer u naar Azië reist met HSS bent u gegarandeerd van:

 

  • Nederlands- en/of Engelssprekende reisleiders
  • Ruim aanbod van geheel verzorgde reizen inclusief maaltijden en excursies
  • Al 33 jaar ervaring met reizen in Azië 
Contact opnemen Of bel 058-2137706